Jucătorii antrenaţi de Emil Săndoi sunt optimişti inainte partidei de duminică, de pe teren propriu, în compania celor de la Luceafărul Oradea. Cei de la FC Argeş vor să se revanşeze în urma eşecului din etapa precedentă şi promit să dea totul pe teren ca să iasă învingători.

Mijlocaşul Andrei Tofan: „Vom avea în faţă o echipă incomodă, care ne va pune mari probleme dacă nu vom trata meciul cu maximă seriozitate. Trebuie să facem tot de depinde de noi şi să câştigăm. Ne dorim să ajungem cât mai sus în clasament”.

Colegul său, Ionuţ Şerban: „Venim după o înfrângere dureroasă la Bacău şi trebuie să ne mobilizăm la maximum. Ne aşteaptă un meci greu cu Luceafărul Oradea, care în etapa trecută a reuşit să învingă liderul campionatului. Cu o atitudine bună şi dăruire, sunt sigur că ne vom impune în acest meci”.

Declaraţiile celor doi jucători au fost făcute azi, în conferinţa de presă premergătoare partidei. Jocul FC Argeş-Luceafărul Oradea se va juca duminică, de la ora 11, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here