În această după-amiază, la sediul Federaţiei Române de Fotbal s-au tras la sorţi meciurile din 16-imile Cupei României, fază a competiţiei în care debutează şi formaţiile din prima ligă.

De altfel, FC Argeş e singura reprezentantă a judeţului nostru rămasă în întrecere; CS Mioveni, o specialistă a acestei competiţii, a fost eliminată în turul precedent.

Sorţii au hărăzit ca Argeşul să întâlnească în deplasare o fostă colegă de eşalon secund, ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Un fel de FCSB a ligii secunde, pentru că echipa nu are nicio legătură cu Pandurii Târgu-Jiu, fosta prim-divizionară.

Această echipă, ACS Viitorul Pandurii, este, de fapt, AS Şirineasa, care şi-a schimbat numele (iniţial, în Energeticianul, apoi în cel actual) şi s-a mutat la Târgu-Jiu.

E, totuşi, un adversar de luat în seamă, pentru că n-are un lot slab şi, pe deasupra, are un antrenor considerat bun, pe fostul internaţional dinamovist Flavius Stoican.

Cei mai buni jucători de la Şirineasa/Viitorul Pandurii sunt portarul moldovean Denis Rusu (fost titular timp de două sezoane în poarta Politehnicii Iaşi) şi fosta mare speranţă dinamovistă Darius Buia (fiul lui Romică Buia), fost internaţional de tineret.

Meciul Şirineasa-FC Argeş se va juca într-una din zilele de 28, 29 sau 30 noiembrie, de la ora 13,30.

În caz de egalitate se vor juca două reprize a câte 30 de minute de prelungiri, apoi, dacă egalitatea persistă, se vor executa penalty-uri de departajare.

Meciul se va juca pe noua arenă de la Târgu-Jiu, pe care o împart cele două echipe locale, Pandurii şi Viitorul Pandurii/Şirineasa.

sursa foto: Facebook/ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu Official

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here