FC Argeş-Hermannstadt 2-2. Un egal cât o înfrângere

Date:

Share post:

De la bun început trebuie să spunem că noi n-am putut urmări prima repriză a duelului din această seară, de pe arena „Nicolae Dobrin”, dintre FC Argeş şi FC Hermannstadt Sibiu.

Aşa că l-am întrebat pe colegul Răzvan Marinescu, de la site-ul de specialitate Argeş Sport, cum au jucat alb-violeţii în prima repriză.

Iar colegul nostru ne-a răspuns mai laconic decât Laocoon: „jale”.

Probabil, absenţele de pe banca tehnică a Argeşului (Augustin Eduard, suspendat, Andrei Speriatu, bolnav, aşa că antrenor de circumstanţă a fost Andrei Prepeliţă) au contat şi ele, la fel ca şi absenţele din teren ale lui Matei, Mezza Colli, Maric şi Tofan.

Oaspeţii deschiseseră scorul prin veteranul Dâlbea, care a transformat un penalty care a părut corect acordat, chiar în startul jocului.

Nici în partea a doua Argeşul n-a început mai bine. După circa 10 minute, sibienii au marcat din nou, la o eroare a lui Leca, prin ganezul Addae. Dar oaspeţii cu comis eroarea de a considera că meciul e jucat.

După alte circa 10 minute, Ionuţ Şerban a dat o pasă inteligentă în adâncime, către Malele, iar atacantul Argeşului a profitat de gafa lui Scarlatache şi l-a lobat elegant pe portarul sibian, pentru 1-2.

Se reaprinseseră speranţele.

Argeşul a început să preseze din ce în ce mai insistent, sibienii au dat impresia că încearcă să ţină de avantaj şi atât. Am profitat şi de faptul că arbitrul Ionuţ Coza a dat penalty la duelul dintre Grecu şi Dâlbea, astfel că acelaşi Malele a restabilit egalitatea, în minutul 80.

Două sau trei minute mai târziu, Argeşul mai putea primi un penalty, după ce fundaşul sibian Stoica a atins mingea cu mâna, într-un mod care ni s-a părut involuntar, în careu. Ar fi fost, însă, prea mult.

Meciul a fost aprig disputat în a doua sa parte

Pe final, Argeşul a forţat golul victoriei, în vreme ce oaspeţii au lăsat impresia că se mulţumesc şi cu un singur punct.

Până la urmă s-a încheiat egal, pentru că am avut noroc, pe final de meci, atunci când siienii au ratat incredibil din numai câţiva metri.

E un egal care pe noi cel puţin nu ne ajută deloc. Ne-am consolidat serios ultima poziţie din clasament şi va trebui să mai curgă ceva apă pe Argeş până când o să o putem părăsi.

Etapa viitoare, ai noştri vor juca cu Chindia Târgovişte, în deplasare şi, în cazul unei victorii, coroborate cu o eventuală înfrângere a Politehnicii Iaşi la Sibiu, am putea urca pe penultimul loc.

De la FC Argeş cel mai bun jucător ni s-a părut a fi Cephas Malele, dar şi Ionuţ Şerban a făcut un meci bun. De la sibieni ne-au plăcut veteranul lor, Răzvan Dâlbea, şi fundaşul central Ionuţ Stoica.

sursa foto: Răzvan Marinescu/Argeş Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular