FC Argeş a început meciul de azi cu multă ambiţie, astfel că prima ocazie de gol a venit repede, la poarta sibienilor, numai că un apărător advers a scos de pe linia porţii o minge pe care scria gol.

Acesta a „căzut”, însă, în minutul 15, autor Maes, cu o frumoasă lovitură de cap; logic, după cum s-a jucat în primul sfert de oră. Gazul nu s-a apropiat de poarta fostului său jucător, Alexandru Greab.

De notat că meciul s-a jucat pe un frig pătrunzător şi pe un teren îngheţat, condiţii total nepropice fotbalului.

Decor hibernal la meciul FC Argeş-Gaz Metan Mediaş

După gol, oaspeţii au început, treptat, să echilibreze jocul; mingea a stat mai mult între cele două careuri, fără ocazii deosebite, până la fluierul de final al primei reprize.

Gaz Metan a ieşit ceva mai decisă de la vestiare şi a egalat norocos, după ceva mai mult de o oră de joc, printr-un autogol al lui Ionuţ Şerban, provocat/corelat şi cu o ieşire neinspirată din poartă a lui Greab.

A fost cam singura ocazie de gol a oaspeţilor, de până atunci. E drept, însă, că nici FC Argeş n-a mai fost periculoasă, ca în startul meciului.

Am mai notat, totuşi, o pătrundere frumoasă a lui Drăghici, dar „aripa” noastră a căzut prea uşor ca să-l îndeplece pe arbitrul Mladinovici să arate punctul cu var.

Era cât pe ce să luăm bătaie pe final de meci, după ce Drăghici a pierdut o minge la 6-7 metri de poarta proprie, i-a furat-o un atacant de la Gaz, care a şutat, dar Greab a avut o intervenţie echivalentă cu un punct.

Apoi acelaşi Drăghici a pătruns frumos în careul oaspeţilor, dar mingea i-a venit pe stângul… picior care nu-i e de bază.

Surprinzător, dar în ultimele minute de joc, Gazul a fost mai periculoasă, dar ar fi fost nedrept să câştige. Egalul ni s-a părut un scor echitabil.

E mai puţin decât speram, dar e un punct care se adună la zestrea subţirică de până acum şi care, cine ştie, ar putea face diferenţa între a fi în Liga I şi a nu mai fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here