FC Argeș-Dinamo 2-1. Mulţumim, Marcel Bîrsan!

Date:

Share post:

În urmă cu puţin timp s-a încheiat partida dintre FC Argeş şi Dinamo Bucureşti, din prima etapă a acestui an a primei ligi de fotbal.

FC Argeș a reușit să se impună cu scorul de 2-1 în fața celor de la Dinamo. Toatele cele trei goluri au fost marcate în cea de a doua repriză.

Prima repriză a fost echilibrată, dar cu puține faze de poartă. Pressingul insistent al „câinilor” i-a incomodat vizibil pe alb-violeți, dar nici Dinamo nu a pus mari probleme în atac. Argeșul nu a găsit calea spre poarta adversă, expediind un singur șut pe poartă, prin Palic, și acela pe mijlocul porții.

Dinamo a părut mai ambiţioasă, mai agresivă, în vreme ce Argeşul a jucat sub nivelul etalat în prima parte a campionatului.

După pauză, Argeşul a marcat două goluri, prin Işfan şi prin Şerban, din penalty (uşor acordat), în vreme ce pentru Dinamo a marcat pe final Ivanovski. Câinii au mai marcat de două ori, unul dintre goluri corect anulat, pentru ofsaid, în vreme ce celălalt gol, autor Matei, numai centralul Marcel Bîrsan ştie pentru ce l-a anulat.

Pentru cine nu-şi mai aminteşte, Marcel Bîrsan este arbitrul care, la mijlocul lui octombrie anul trecut, a „măcelărit-o” efectiv pe CS Mioveni, la Buzău, ajutând din plin pe FCSB să câştige cu 3-0 un meci în care argeşenii nu au fost cu nimic mai prejos decât gazdele, FCSB.

După meciul acela, jucătorii de la CS Mioveni au declanşat o grevă japoneză în semn de protest faţă de arbitrajele dezastruoase.

Victorie norocoasă pentru FC Argeş, care o apropie din nou de primele şase poziţii, care duc spre play-off.

Echipele de start:

FC Argeș: Greab -Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici-Meza Colli, Șerban, Ișfan, Dumitrașcu, Palic-Fatai.

Dinamo București: Chesneau – Tomozei, Buleică, Patriche, Ehmann – Răuță, Pierret, Matei – Torje, Bordușanu, Ivanovski.

sursa foto: ArgesulOnline.ro/Irina Tebeică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular