FC Argeş-Dinamo 0-1. Argeşul, învinsă cu un golazzo de la jumătatea terenului. Micle dormea

Date:

Share post:

Dinamo a reuşit că câştige în seara aceasta, la Piteşti, graţie unui gol de generic, marcat de spaniolul Juan Camara, de la jumătatea terenului, în timp ce portarul Argeşului, Micle, era atent… nu se ştie la ce, dar la joc sigur nu.

Era abia minutul 7.

În rest, meciul a fost relativ echilibrat, dar fără multe faze de poartă la vreuna dintre porţi. Ceva mai periculoşi au fost „câinii”, în vreme ce Argeşul nu l-a prea deranjat pe portarul oaspete.

Jocul s-a mai schimbat un pic în ultimele minute (Dinamo rămăsese în 10 oameni încă din minutul 57, după ce fundaşul Radu a încasat două galbene, ambele uşor acordate), cam de prin minutul 80 încolo.

Soarta meciului putea fi alta, dacă arbitrul Marian Barbu acorda Argeşului un penalty, în minutul 90… a fost un meleu în careul oaspeţilor şi ni s-a părut că Mediop a fost faultat de Grigore.

Arbitrului i s-a părut, însă, fault în atac.

În compensaţie, poate, după numai un minut, a fluierat un ofsaid la Fabbrini, scăpat singur spre poarta lui Micle, deşi italianul venise în sprint de la câţiva metri din spatele fundaşilor noştri.

Arbitrajul a fost în general slab. Arbitrul Barbu a dat 9 galbene şi două roşii (unul, antrenorului Augustin Eduard, pentru proteste) într-un meci în care fotbaliştii şi-au văzut de joc, fără să apeleze la durităţi.

Se anunţă vremuri grele la Piteşti.

Argeşul e tot la subsolul clasamentului, jocul nu arată deloc bine… iar faptul că te bate acasă o echipă în descompunere, cu jucători neplătiţi de luni de zile, fără antrenor, în prag de faliment, cărora le plătesc suporterii deplasările şi pizza de după meci, nu e deloc dătător de speranţe.

sursa foto: Facebook/PCH

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular