Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, azi, programul complet al celor două grupe a campionatului primei ligi la fotbal, play-off şi play-out.

Potrivit acestuia, FC Argeş va debuta acasă, cu codaşa Poli Iaşi, echipă în revenire de formă, în data de 18 aprilie, de la ora 13,30.

Reamintim că ultimele două echipe din play-out retrogradează direct, iar următoarele două vor susţine o dublă manşă de baraj cu locurile 3 şi 4 din Liga 2.

Primele două echipe clasate în play-out vor participa la un miniturneu în trei (cu ultima clasată din play-off) a cărui miză e participarea în Europa Conference League, o a treia competiţie continentală care va debuta în acest an.

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei FC Argeş, a anunţat că echipa piteşteană şi-a propus participarea în cupele europene, aşa că e obligatorie ocuparea unuia dintre primele două locuri în play-out.

FC Argeş începe play-out-ul de pe prima poziţie, cu 20 de puncte, al fel ca şi Chindia Târgovişte. Ultima prezenţă a lui FC Argeş într-o cupă europeană a fost în ediţia 1998-1999 a Cupei UEFA (Argeşul terminase campionatul pe locul 3).

Atunci, echipa în care jucau, printre alţii, Vintilă, Barbu, Mutu, Schumacher, Năstase, Crivac etc, elimina pe Dinamo Baku din Azerbaidjan, pe Istanbulspor din Turcia, dar era eliminată de spaniolii de la Celta Vigo.

Imaginea de sus e de la un amical recent, jucat cu echipa de liga a 3-a Unirea Bascov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here