FC Argeş dă semne clare de revenire: 2-1 cu FC Voluntari

Date:

Share post:

După ce victoria acasă cu lanterna roşie Astra şi egalul smuls Viitorului, la Ovidiu, FC Argeş a confirmat, în această seară, în bună măsură, revenirea lui FC Argeş în rândul echipelor respectabile ale primei ligi de fotbal.

După cum a curs prima repriză, părea că Argeşul nu va avea probleme în a obţine victoria.

Deschisese scorul în mintul 33 (gol cu capul paraguayanul Meza Colli) după ce mai ratase 2-3 ocazii bune de gol, după pauză Grecu a majorat avantajul (foto sus), dar, după o oră de joc, Voluntariul a început să echilibreze jocul.

Oaspeţii nu au contat în atac în prima repriză

Deşi arătaseră iniţial o blazare de tip CS Mioveni, ilfovenii au început să controleze jocul şi au redus din diferenţă dintr-un penalty făcut cadou de croatul Luka Maric, care a făcut henţ în careu. Inexplicabil, la experienţa sa.

Aşa că, din minutul 65 încolo, Voluntariul a presat, căutând golul egalizator. Era cât pe ce să-l obţină în minutul 80, după ce Micle a boxat anapoda o minge uşoară, care trebuia prinsă, dar am avut noroc.

La fel şi în minutul 86, când Vasile Mihai a abuzat de driblinguri în careul nostru şi n-a mai apucat să dea la poartă, de la vreo 10-12 metri, perpendicular pe poartă, într-o situaţie clară de gol.

În ultimele minute de joc ai noştri s-au apărat eroic în faţa atacurilor Voluntariului, au cam renunţat la posesie, mulţumindu-se mai mult să bubuie mingile cât mai departe de poarta lui Micle.

În ultimele 2-3 minute am avut om în plus, aşa că păstrarea avantajului de un gol n-a mai fost o problemă.

Pe scurt spus, o mare gură de oxigen pentru FC Argeş şi semne bune pentru viitor.

1 COMENTARIU

  1. Dar,intrebarea mea este pt administrativul clubului:LA CE MAI ADUCI JUCATORI,DACA NU II FOLOSESTI.DE OBICEI,CAND VIN,MAI ALES CEI STRAINI,EI VIN SI CU CARTEA VERDE.La noi ca la nimeni.In ultimele 30 minute,am folosii tactica lui Stefan cel Mare,adica,parjolirea terenurilor si otravirea fantanilor.De asta ,cred ca in iarna e nevoie,de un antrenor cu experienta,si care sa ii faca sa joace fotbal,nu batalia de la PODU INALT.Se pare,ca ori Mircea Rednic,ori un antrenor strain,cam astea sunt „ZVONURILE”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular