Meciul de azi, de la Piteşti, dintre cele două echipe argeşene, a debutat sub semnul mizei ridicate pentru ambele părţi, implicate în lupta pentru promovare.

Ambii tehnicieni (Ionuţ Badea, la FC Argeş, respectiv Marius Stoica, la CS Mioveni) au aliniat formule de start precaute, fiecare cu câte doi mijlocaşi defensivi. Lucru care arăta că ambii antrenori şi-au propus, în primul rând, să nu piardă meciul.

Aşa că a rezultat o primă repriză echilibrată, fără cine ştie ce ocazii la vreuna din porţi. Poate doar şutul frumos al lui Grecu, respins elegant de Flavius Croitoru, sau acţiunea individuală a lui Andrei Blejdea, finalizată cu şut din unghi închis, peste poartă.

Şi Mioveniul a avut 2-3 situaţii ce puteau deveni periculoase, tânărul Işfan fiind oprit ba prin fault, ba prin intervenţii în extremis.

Galeria „vulturilor”, şi de această dată alături de favoriţi.

FC Argeş a avut parcă o posesie ceva mai bună şi a dat senzaţia că e un pic mai periculoasă în jumătatea adversă, graţie prestaţiilor bune ale vârfurilor Andrei Blejdea şi Vasile Buhăescu.

Mioveniul a lăsat impresia unei apărări mai solide, având şi un portar, Croitoru, care a demonstrat că joacă bine mingea cu ambele picioare (şi e mai sigur pe el), spre deosebire de majoritatea celorlalţi jucători, coechipieri sau adversari.

Repriza a doua a fost una plictisitoare pentru public, cu multe faulturi de ambele părţi, joc fragmentat de numeroase accidentări, reale sau simulate. Nimic interesant până pe final.

Când mai erau doar vreo 10 minute de joc, Costinel Tofan (care n-a putut da nicio centrare de Doamne-ajută tot meciul) a aruncat de la margine lung, în careul Mioveniului, centralii oaspeţi s-au invitat unul pe altul să respingă mingea, dar până să se decidă care s-o facă, Răzvan Matiş a împins-o în plasă.

CS Mioveni a reacţionat repede şi a egalat peste nici 10 minute, când veteranul Costin a şutat fără speranţe pentru tânărul Ducan, de la vreo 13-14 metri, o minge recentrată.

Judecând după aspectul meciului, ar fi fost nedrept ca vreuna dintre echipe să câştige, aşa că rezultatul în considerăm a fi unul echitabil.

El păstrează, de altfel, ambele echipe argeşene cu şanse în lupta pentru promovare.

I-am remarcat, de la FC Argeş, pe Blejdea şi pe Buhăescu, iar de la CS Mioveni pe cei doi Raul, Costin şi Hreniuc.

sursa foto: FC Argeş Fans, captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here