Meciul din această seară, recent încheiat, dintre FC Argeş şi Chindia Târgovişte, din ultima etapă a sezonului regulat al primei ligi la fotbal, avea ceva miză doar pentru oaspeţi.

FC Argeş, din păcate, a pierdut orice şansă de a se mai califica în play-off după înfrângerea de la Mediaş, din jocul cu FC Sibiu (scor 1-4).

Aşa că oaspeţii au început ceva mai îndrăzneţ meciul, ei neavând decât varianta victoriei – şi a jocului rezultatelor – pentru a se califica între primele şase echipe ale campionatului.

Argeşul a absorbit, însă, bine uşoara dominare a oaspeţilor dar, după o jumătate de oră, aceştia au reuşit deschiderea scorului. A marcat Dumitraşcu, cu un şut de la circa 20-22 de metri, la capătului unui contraatac.

Greab n-a avut ce face la şutul foarte bun al lui Dumitraşcu

După golul dâmboviţenilor, Argeşul a început să urce mai mult spre poarta adversă, dar ineficient pe tabelă. La pauză s-a întrat cu 1-0 pentru Chindia, scor care, corelat cu celelalte rezultate la pauză (Dinamo-Clinceni 0-3 şi Voluntari-Botoşani 0-1) îi lăsa pe cei de la Chindia în afara play-off-ului.

După pauză, FC Argeş a continuat să caute egalarea, dar a ratat 2-3 situaţii bune de a restabili egalitatea.

Malele a transformat un penalty acordat cu oarecare largheţe de arbitru

Totuşi, plusul de atitudine al gazdelor s-a materializat pe tabela de marcaj, după ce chiar autorul golului Chindiei, Dumitraşcu, a faultat în careu, iar Malele a transformat sigur penalty-ul acordat de arbitrul Istvan Kovacs.

Ni s-a părut, totuşi, că lovitura de pedeapsă pentru FC Argeş a fost uşor acordată. Ca să nu zicem că a fost chiar un cadou.

Năstăsie a marcat după o pasă braziliană a lui Malele

Cu 14-15 minute înainte de final, Argeşul a marcat din nou, golul victoriei, prin Ionuţ Năstăsie, care a şutat la colţul lung după ce a primit o pasă excelentă, cu călcâiul, de la Malele.

Acelaşi Malele a mai marcat o dată, în minutul 88.

Pentru oaspeţi, totul se terminase. Pentru FC Argeş, sunt trei puncte care rotunjesc zestrea de 40 de puncte (20, după înjumătăţire) ale echipei şi care permit abordarea play-out-ului cu moral bun.

În acelaşi timp, s-a dovedit că speculaţiile unui blat în meciul de azi, care să ajute Chindia să prindă play-off-ul, n-au avut niciun temei.

sursa foto: capturi video Digisport

1 COMENTARIU

  1. Nu a fost niciun fel de speculatie asta ca v-am zis eu.La Mediaș,ce a fost?cineva i-a avertizat la pauza,si nu antrenorii,au aflat de banuielile celor de la Telekom.Deci,vom vedea reacția lor in play out.Apropo,,au reusit o victorie,”fantomele”de la volei?wow…amaizing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here