FC Argeş, arbitrată la Turnu-Măgurele de un fluieraş cu „cazier” supraîncărcat

Date:

Share post:

Meciul de azi, de la Turnu Măgurele, dintre Turris din localitate şi FC Argeş, joc care deschide play-off-ul pentru promovare în Liga I de fotbal, va fi condus la centru de arbitrul Lucian Rusandu, din Sfântu-Gheorghe.

Despre dl Rusandu n-am auzit şi n-am citit să spună/scrie cineva, măcar o dată, că ar fi un arbitru bun. Asta deşi dânsul are în spate o carieră de arbitru de 21 de ani.

În plus, paginile publicaţiilor sportive de toate felurile abundă de ştiri despre meciuri făcute praf de fluieraşul din Covasna. Acesta e, dacă ar fi să luăm un termen de comparaţie din politică, un fel de Viorica Dăncilă a arbitrajului.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/arbitraj-jenant-al-lui-rusandu-arbitrul-din-sf-gheorghe-n-a-acordat-doua-penalty-uri-evidente-508003.html

Explicabil, pe undeva, pentru că dl Rusandu n-a jucat fotbal niciodată la nivel mai mare decât echipa şcolii. A ajuns arbitru la îndemnul tatălui său, fost fotbalist de Divizia B şi, ulterior, antrenor.

Ciudat e că, cu cât gafa mai mult şi mai des, cu atât urca mai vertiginos în ierarhia arbitrilor, semn că cineva, sus, îl iubea foarte tare pe dl Rusandu. Şi-l iubeşte şi acum, pentru că încă face parte din lotul de arbitri de primă ligă.

https://jurnalulph.ro/sport/12330-se-intampla-din-nou-rusandu-arbitreaza-meciul-petrolulpanduriioficialii-lupilor-protesteaza.html

Pe lângă faptul că, nefiind fost fotbalist, arbitrul Rusandu nu are de unde să „ştie jocul”, cum se spune în jargonul fotbalistic, mai e cunoscut şi ca un fluieraş „găzdar”, adică unul care le favorizează, îndeobşte, pe gazde.

Câteva statistici care arată că în deplasare, dacă te fluieră Rusandu, meciul e ca şi pierdut

În aceste condiţii, sarcina alor noştri devine una tare grea. Să sperăm, însă, că nepriceperea lui Lucian Rusandu nu va influenţa rezultatul jocului de azi.

Ca să nu facă şi meciul de azi praf, vor încerca să-l ajute, de la cele două tuşe, arbitrii asistenţi Stelian Slabu (Braşov) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Rezervă este Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea).

Meciul e televizat de canalele de sport Digi şi Telekom.

sursa foto: Facebook

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...