Mâine după-amiază, lotul de 23 de jucători al echipei de fotbal FC Argeş va decola de pe Otopeni în direcţia Austria, acolo unde echipa efectua un cantonament de două săptămâni.

Echipa se va caza la hotelul Kutscherwirt (foto) din localitatea Vorau, o unitate de trei stele despre care oficialii echipei spun că oferă condiţii de bună calitate pentru cazare, masă, pregătire şi refacere.

În cantonamentul din Austria, piteștenii vor disputa și patru meciuri amicale; trei dintre adversari sunt stabiliţi… Primul test va fi pe 30 iunie, adversarul urmând a fi stabilit în scurt timp. Al doilea amical este programat pe 3 iulie, cu NK Drava Ptuj, formație din liga secundă slovenă, iar al treilea, pe 5 iulie, cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei, o formaţie care nu mai are nevoie de prezentare. Ultimul joc de verificare este programat pe 8 iulie cu FC Kisvarda, ocupanta locului 5 din prima ligă din Ungaria, formaţie la care a activat o vreme şi internaţionalul român Gheorghe Grozav.

Jucătorii care participă la cantonamentul din Austria

La pregătirea centralizată din Austria vor participa următorii jucători, potrivit site-ului clubului:

Portari: Alexandru Greab, Flavius Croitoru, George Micle.

Fundași: Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Mușat, Andrei Pițian, Joao Miguel.

Mijlocași: Ionuț Șerban, Georgian Honciu, Cristi Tănase, Alexandru Ișfan, Denis Dumitrașcu, David Meza Colli, Ruan Teles, Diogo Viana, Claudiu Moisie, Alexandru Crivac.

Atacanți: Joaquim Welo Lupeta, Cătălin Barbu, Theodor Butoiu, Tiberiu Mihai Coman.

sursa foto: kutscherwirt.at

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here