FC Argeş: alţi doi fotbalişti pe lista neagră a antrenorului Eugen Neagoe

Date:

Share post:

FC Argeş urmează să rezilieze cât de curând contractele cu alţi doi jucători, a dat de înţeles antrenorul Euge Neagoe, într-o conferinţă de presă.

Vorbind despre jocul de azi cu Ceahlăul Piatra Neamţ, antrenorul lui FC Argeş a subliniat că are trei jucători pe care nu se poate baza. Unul ar fi Alexandru Răuţă, accidentat, altfel fotbalist experimentat şi titular obşnuit.

Despre ceilalţi doi, însă, dl Neagoe a dat de înţeles că vor părăsi pe FC Argeş în scurt timp.

„Indisponibili sunt şi mai vechii jucători cu probleme, Balgiu şi Mihalic, care nu vor face parte din lot. De fapt, ei au fost accidentați pe toată această perioadă de toamnă. Nu au ajutat aproape deloc echipa… Vom face o analiză foarte foarte serioasă acum, la finalul acestui an”, a declarat Eugen Neagoe.

Adus după retrogradare de la Steaua, Cristian Balgiu (29 de ani, mijlocaş) a jucat doar în patru meciuri, după care s-a accidentat. N-a apucat să impresioneze la FC Argeş.

Tânărul croat Josip Mihalic (20 de ani, mijlocaş şi el, foto) a fost adus de la CFR Cluj-Napoca şi a prins ceva minute, ca rezervă, doar în trei din primele patru etape din actualul sezon. După care s-a accidentat şi el.

Foarte probabil, şi lui, şi lui Cristian Balgiu le vor fi reziliate contractele în pauza de iarnă. Primul jucător care a părăsit pe FC Argeş de la venirea lui Eugen Neagoe a fost argentinianul Facundo Rizzi. Acesta şi-a reziliat contractul în urmă cu două săptămâni.

sursa foto: captură video FC Argeş TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...