Azi, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti s-a jucat meciul de fotbal de liga a 2-a dintre FC Argeş şi Luceafărul Oradea, contând pentru etapa a 9-a.

Fotbaliştii antrenaţi de Emil Săndoi nu au avut niciun fel de problemă în a se impune în faţa codaşei Luceafărul, pe care au învins-o cu 3-0 la finele unui meci controlat cu autoritate de alb-violeţi.

Golurile au fost marcat de Costin (min. 28, din lovitură liberă de la cca 28-30 de metri), Vişa (min. 69, cap după o centrare a lui Şerban) şi Buhăescu (cu latul, simplu, din 4-5 metri, după un şut al lui Costin, respins în faţă de portarul bihorean.

În afară de cele trei goluri, FC Argeş a mai avut alte câteva oportunităţi clare de a marca. Scorul ar fi putut fi şi mai mare, dacă portarul orădean Moga nu prindea o zi mare.

FC Argeş a început meciul în formula: Ureche – Tofan, Vişa, Hreniuc, Turda, Şerbănică, Şerban, Costin, Năstăsie, Buleică şi Buhăescu. Au mai jucat Barbu, Enceanu şi Gheorghe (ultimii doi, noile achiziţii ale alb-violeţilor).

sursa foto: FC Argeş facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here