FC Argeş a pus în vânzare bilete virtuale la meciul de acasă cu Academica Clinceni, din 20 martie

Date:

Share post:

„FC Argeş a vândut 1595 de bilete virtuale la partida de luni cu Politehnica Iaşi. Mulţumim suporterilor care au ţinut să fie alături de echipă în această perioadă grea cauzată de restricţiile impuse de autorităţi pentru prevenirea răspânirii COVID-19”, a informat azi clubul din Trivale.

Reamintim că suporterii care au cumpărat astfel de bilete virtuale au avut bucuria de a-şi vedea pozele puse pe scaunele din tribunele arenei din Trivale, la meciul de ieri, cu CSM Politehnica Iaşi.

„Ne dorim ca următoarele meciuri să le jucăm cu „casa închisă” şi vă anunţăm că am pus în vânzare biletele virtuale pentru întâlnirea cu Academica Clinceni, din etapa 28 a Casa Liga 1, partidă programată pe 20 martie, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 5-15 lei, în funcţie de sectorul ales. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro„, a mai transmis clubul FC Argeş.

Astfel de bilete virtuale pot fi cumpărate, adăugăm noi, şi de pe site-ul www.biletel.ro

Banii astfel obţinuţi vor merge integral la Centrul de Copii şi Juniori „Leonte Ianovschi”, unde cresc şi se pregătesc fotbaliştii de mâine ai lui FC Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular