FC Argeş a avut şansa să urce chiar pe podiumul ligii a 2-a fotbal, în eventualitatea unei victorii azi, la Bacău, în faţa unei echipă gazdă, Aerostar, aflată în mare suferinţă.

Însă meciul n-a fost nici pe departe uşor. Băcăuanii s-au agăţat de fiecare minge şi au blocat bine construcţia argeşenilor. N-a fost un meci prea spectaculos, ci mai degrabă unul de uzură.

În prima parte, Argeşul a controlat mijlocul terenului şi a avut două bune şanse de a marca (două şuturi bune de la 20-25 de metri ale căpitanului Raul Costin). Neconcretizate, însă.

Meci destul de slab şi de încâlcit şi după pauză, care dădea senzaţia că o remiză ar fi echitabilă şi acceptată de ambele părţi.

Au marcat, însă, gazdele, în minutul 67, la singurul lor atac mai închegat: Buhăcianu a scăpat singur spre poartă, Ureche a ieşit în întâmpinare, dar vârful gazdelor l-a driblat elegant şi a marcat fără probleme.

În jumătatea de oră rămasă, Argeşul a urcat cu toate liniile înspre treimea adversă, dar ocaziile mari de gol la poarta băcăuană au întârziat să apară.

S-a terminat 1-0 pentru gazde. Păcat, la Bacău ar fi fost o pâine de mâncat.

FC Argeş a început jocul în următoarea formulă:  Ureche – Vişa, Şerbănică, Hreniuc, Şerban, Costin, Panait, Tofan, Buleică, Buhăescu şi Oancea. Au mai jucat Năstăsie şi Mihalache.

sursa foto: Aerostar Bacău facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here