Cu moral bun, dat de ultimele succese din campionat şi în faţa unor gazde, Farul, aflate în mare suferinţă, FC Argeş pornea ca favorită în meciul de ieri de la Constanţa.

Jocul a debutat cu un moment de reculegere ţinut în memoria celui care a fost marele fotbalist Ilie Balaci, decedat la numai 62, victimă a unui atac vascular cerebral.

După cum au decurs ostilităţile în prima repriză, cu Argeşul la timona jocului şi cu 1-0 după nici 30 de minute, graţie golului lui Cătălin Barbu (foarte activ fiul Cobrei, în prima parte), părea că alb-violeţii au victoria ca şi asigurată.

Din păcate, n-a fost aşa. Constănţenii au egalat cu câteva minute înainte de pauză, dar şi aşa se părea că ai noştri nu vor avea mari probleme în a se impune. Cel puţin, impresia, după primele 45 de minute, a fost că FC Argeş e un pic mai echipă decât Farul.

A urmat o cădere inexplicabilă a fotbaliştilor argeşeni. Farul a făcut 2-1 în min. 57, dar ai noştri n-au vrut să-şi revină nici conduşi.

Gazdele au mai marcat o dată, după o bâlbâială copilărească în defensiva Argeşului, în care părea că fundaşul Turda şi portarul Ureche s-au văzut prima dată în vestiar la Constanţa.

Pentru ca tacâmul unei înfrângeri nescontate să fie perfect, Farul mai putea marca în alte 2-3 situaţii. Aşa că, după cât de prost s-au mişcat ai noştri în partea secundă a meciului, e bine că s-a terminat doar 1-3.

Argeşul a jucat în formula: Ureche – Tofan, Turda, Vişa, Şerbănică, Stan, Costin, Panait, Şerban, Năstăsie şi Barbu. Au mai jucat Vasile Gheorghe, Popa şi Oancea.

surs foto: FC Farul Constanţa facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here