FC Argeş a pierdut acasă cu Unirea Slobozia şi începe să se obişnuiască cu mocirla subsolului clasamentului

Date:

Share post:

FC Argeş a pierdut şi meciul de azi, contra Unirii Slobozia, după un joc modest, caracterizat cel mai bine de cuvântul neputinţă.

FC Argeş a început destul de „sus”meciul cu echipa antrenată de fostul internaţional dinamovist Adrian Mihalcea. Minute bune Unirea Slobozia n-a trecut de centrul terenului. De altfel, toată prima repriză Unirea n-a avut nicio ocazie clară de gol.

FC Argeş a avut 3-4 situaţii bune de a marca în prima repriză, risipite însă. Unirea Slobozia a arătat că e o echipă solidă, care ştie să se apere bine.

La pauză s-a intrat cu scor alb.

Partea secundă a început în acelaşi ritm alert, plăcut ochiului, şi sub aceleaşi coordonate, cu FC Argeş la timona meciului. Oaspeţii s-au apărat, însă, grupat, ermetic, aşa că ocaziile de gol au cam lipsit la poarta lui Denis Rusu.

Din nou, gol încasat din fază fixă

După vreo oră de joc, contrar felului în care s-a jucat, Unirea Slobozia a deschis scorul. FC Argeş a mai încasat un gol (al câtelea, oare?) după o fază fixă. Corner, lovitură de cap Gabriel Lazăr şi gol.

Încă un gol uşor luat, după un corner

Au „contribuit” la gol Esteban Orozco Fernandez şi George Micle, ambii titularizaţi neaşteptat azi, de Eugen Neagoe. Orozco l-a scăpat din marcaj pe Lazăr, iar Micle n-a ieşit pe centrare la marginea careului mic.

Au urmat câteva bune ocazii de gol ale lui FC Argeş, dar fie Rădescu, fie Buhăcianu, nu au fost inspiraţi în faţa porţii oaspeţilor. Ba mai mult, în prelungiri, tot oaspeţii au fost mai aproape de gol, după o nouă eroare a aceluiaşi Esteban Orozco.

Victorie meritată a oaspeţilor

Pe finalul meciului, bolile cronice ale lui FC Argeş au ieşit din nou la iveală. Pripeală în jumătatea adversă, lipsă de inventivitate în atac, lipsă de luciditate de la Micle până la Buhăcianu şi lista ar putea continua.

Probabil că nici dacă se juca până dimineaţă, FC Argeş nu i-ar fi dat vreo emoţie portarului advers. De altfel, finalul meciului l-a găsit pe acesta cu jambierele curate.

În aceste condiţii, Unirea Slobozia a câştigat meritat, fie şi numai prin prisma faptului că a jucat mai inteligent. FC Argeş rămâne în treimea inferioară a clasamentului şi nu dă semne c-ar putea mai mult de atât. Din păcate.

sursa foto: capturi video DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...