FC Argeş a învins categoric, aseară, pe ARO Muscelul Câmpulung, scor 6-0

Date:

Share post:

FC Argeş a învins aseară, pe stadionul Nicolae Dobrin, în al doilea amical al zilei, pe ARO Muscelul Câmpulung, cu scorul de 6-0, după un meci aflat integral la discreţia alb-violeţilor.

În prima partidă de verificare, jucată de la ora 11, pe o căldură sufocantă, FC Argeş învinsese pe CS Mioveni cu scorul de 1-0, prin golul malgaşului Dorian Bertrand.

Meciul cu echipa musceleană, nou promovată în Liga 3, a avut un singur moment de suspans, chiar în primele minute, atunci când oaspeţii puteau marca, dar portarul Cosmin Andrei Bucur a salvat situaţia. În rest, jocul a curs doar spre poarta muscelenilor. Nici Bucur, nici înlocuitorul său nu au mai avut, practic, nimic de apărat.

Golurile au fost reuşite de Anghelov (minutele 20, 72), Zătreanu (min. 29), Pîrvu (min. 34) și Dulcea (minutele 78 şi 86). În afara lor, FC Argeş a mai avut multe alte ocazii de gol, inclusiv o bară, după o reluare spectaculoasă, din foarfecă, a tânărului Ciuciulete.

FC Argeş a dominat clar mijlocul terenului

Argeşul a jucat în următoarea formulă: Bucur (min. 74 Din) –  Grigore (min. 74 Cristescu), Scarlatache (min. 46 Ciuciulete), Balaur, Rizzi, Balgiu (min. 85 Panait), Babin, Pîrvu (min. 74 Oprescu), Bujor (min. 30 Haită; min. 60 Dulcea), Zătreanu (min. 60 Mircea) şi Anghelov (min. 74 Buhăcianu).

Remarcaţii noştri de ieri: Facundo Rizzi, pentru travaliul său deosebit pe flanc, Zătreanu, incisiv şi mereu în căutarea porţii (sperăm ca accidentarea sa să nu fie gravă), bulgarul Anghelov, puternic şi bătăios, şi tânărul Patrick Dulcea, care a moştenit multe de la tatăl său, fost golgeter al Argeşului.

A fost un test util (chiar dacă insuficient de concludent), la fel ca şi jocul de la Mioveni, din aceeaşi zi, care sigur l-a ajutat pe antrenorul Alexandru Pelici să-şi contureze nucleul de jucători pe care se va putea baza în campionatul care stă să înceapă.

sursa foto: FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...