În urmă cu puţin timp, s-a terminat meciul de pe stadionul Motorul din Arad, în care alb-violeţii s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la UT Arad.

Echipa din Piteşti a fost susţinută de o micuţă galerie, formată din 10 suporteri care au făcut deplasarea cu maşinile personale.

În urma victoriei, FC Argeş acumulează 35 de puncte din 17 partide şi urcă pe locul 5. Echipa antrenată de Emil Săndoi, se apropie la 4 puncte de liderul Chindia şi la 2 puncte de Sportul Snagov, care ocupă locul 3.

Alb-violeţii au deschis scorul în minutul 23, dintr-o fază la care Vasile Gheorghe îi pasează în careu lui Buhăescu, care îl învinge pe Bodea cu un şut la colţul scurt, acesta fiind şi singurul gol al primei reprize.

În repriza secundă UTA a căutat egalarea, iar în minutul 72 portarul lui FC Argeş, Popescu apără şutul lui David Popa, însă nimeni nu îndepărtează mingea, iar acelaşi David Popa, venit nemarcat, înscrie şi restabileşte egalitatea.

Doar un minut mai tarziu, FC Argeş preia din nou conducerea în urma golului marcat de Stan, care a reluat cu un şut la colţul lung din centrarea trimisă în careu de Barbu.

Echipele

UTA Arad: Bodea – Cristi Costin, Iuga, El Hasni (cpt), Copaci – Norbert Janos, Enescu, Koulibaly, Stahl – Miculescu, David Popa. Rezerve: Ulrich, Suslak, Dan Daniel, Angelo Iuga, Mihai Petra, Hresdac, Damian Isac. Antrenor: Ionuţ Popa.

FC Argeş: Popescu – Tofan, Hreniuc, Turda, Gugu – Şerbănică, Costin (cpt), Vasile Gheorghe, Enceanu – Barbu, Buhăescu. Rezerve: Ureche, Bîrzan, Mihăescu, Vişa, Stan, Alin Popa, Tăbăcariu. Antrenor: Emil Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here