Tânăra femeie decedată azi, la prânz, în teribilul accident din satul Lăngeşti, comuna Lunca Corbului, se numea Andreea Predica.

Fata locuia cu chirie la Piteşti şi lucra la un magazin de bricolaj din oraş.

Azi, în ziua ei cea din urmă, Andreea Predica trebuia să vină din comuna Poboru, judeţul Olt, acolo unde tatăl ei e viceprimar, cu un microbuz de pasageri.

A acceptat, însă, invitaţia iubitului ei (37 de ani), care s-a oferit s-o ducă „repede” la Piteşti şi a renunţat la microbuz. Pe drum. însă, iubitul fetei a nesocotit şi regulile de circulaţie, şi prudenţa şi a comis accidentul în urma căruia femeia şi-a pierdut viaţa pe loc.

Impactul i-a fost fatal Andreei Predica

„O fată dragă de numai 30 de ani a plecat în această dimineață dintre noi, în urma unui cumplit accident rutier! Este vorba despre fata domnului viceprimar al comunei noastre!!! Dumnezeu să te ierte, dragă domnișoară”, e mesajul transmis de primarul comunei Poboru.

„Taică-său o aştepta la microbuz; este microbuz direct Piteşti-Poboru, dar a convins-o acest băiat, care era prieten cu ea de ceva vreme. Era cu o maşină mai puternică, iar la Lunca Corbului s-a băgat într-o depăşire. Am fost pus într-o situaţie îngrozitoare pentru că a trebuit să-i spun eu tatălui”, a declarat primarul Iulian Bărăscu colegilor de la „Reporter24”.

Şoferul vinovat de producerea tragediei a scăpat, ironia sorţii, nevătămat, doar cu nişte răni superficiale. „El a scăpat, pe biata fată a băgat-o de vie în pământ”, a mai spus viceprimarul Bărăscu.

sursa foto: ISU Argeş, Facebook

2 COMENTARII

  1. Spuneti adevarul nu mai aberati pt senzational

    Dacă informaţiile noastre vi se par eronate, spuneţi-ne ce e greşit, verificăm şi corectăm, dacă e cazul. Cu ce am „aberat” în acest caz?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here