Liber pentru spectatori, pe stadioanele de fotbal, în play-off şi în play-out. La fel şi în sălile de sport

Date:

Share post:

În urma hotărârii luate de către Guvern, de nu a mai prelungi starea de alertă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, împreună cu prim-vicepreşedintele Gino Iorgulescu şi vicepreşedintele Octavian Goga au votat azi pentru eliminarea Protocolului sanitar de desfășurare a competițiilor de fotbal.

În urma acestei decizii, toate partidele ce se vor disputa din play-off / play-out se vor putea disputa cu stadioanele pline. Astfel, suporterii lui FC Argeş şi cei ai lui CS Mioveni îşi pot susţine favoriţii, din tribune, exact ca înainte de pandemie.

„Având în vedere încetarea aplicabilității dispozițiilor prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și Hotărârea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 16 din 08.03.2022 pentru abrogarea Hotărârii CNSU nr. 6/2022 privind procedura de aprobare a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor, aprobă suspendarea Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal și a Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal în sală.

Recomandă menținerea regulilor de igienă și prevenție la stadion/teren de antrenament/cazare/deplasare, precum și testarea persoanelor care prezintă simptome Covid-19 și izolarea persoanelor pozitive. Subliniază necesitatea respectării de către structurile sportive, în orice moment, a tuturor obligațiilor impuse de normele legale in vigoare”, a anunţat azi FRF.

În mod similar, accesul e liber, nelimitat şi necondiţionat de nimic şi la meciurile echipelor de baschet (BCMU FC Argeş) şi volei (FC Argeş Volei), ca de altfel la toate competiţiile sportive desfăşurate în sală sau în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular