„Expertiza tehnică din dosarul fostului ministru de Finanţe Daniel Chițoiu a fost finalizată săptămâna trecută și arată că mașina condusă de acesta ar fi intrat pe contrasens și ar fi provocat accidentul în urma căruia două persoane au murit și o a treia a fost rănită”, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

„Rezultatele expertizei i-au fost aduse la cunoștință fostului demnitar și i s-a oferit posibilitatea de o formula obiecțiuni, pe care, însă, până acum nu le-a pus la dispoziția procurorilor de la Parchetul Tribunalului Argeș, care coordonează ancheta”, mai informează azi colegii de la G4Media.

Fostul ministru ALDE Daniel Chiţoiu e acuzat că ar fi ucis doi oameni (soţii Pristavu, din Piteşti), în a doua zi de Crăciun, anul trecut, într-un teribil accident rutier petrecut la şoseaua Piteşti-Râmnicu-Vâlcea, pe raza satului Zamfireşti.

Maşina condusă de ex-ministrul Chiţoiu ar fi intrat pe contrasens, lovind frontal o Dacia Logan care circula regulamentar şi în care se aflau soţii Pristavu, au declarat martori oculari ai accidentului.

O a treia persoană aflată în Dacie a fost grav rănită, dar a supravieţuit.

În data de 9 ianuarie, Daniel Chiţoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă, de către procurori ai Parchetului Tribunalului Judeţean Argeş.

Citiţi mai multe despre expertiza tehnică în dosarul Chiţoiu în articolul din care am citat:

surse foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here