Probele teoretice pentru obţinerea permisului de conducere auto, suspendate pe perioada stării de urgenţ, se reiau lunea viitoare, a informat azi Prefectura judeţului Argeş.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor Argeș va relua examinările la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere, începând cu data de 29 iunie 2020.

„Programările se vor putea face de vineri, 26 iunie. În plus, de luni, 29 iunie, se reiau și programările/reprogramările pentru proba practică.
Programările se vor face exclusiv on-line, folosind portalul www.drpciv.ro .

Pentru respectarea regulilor de distanțare fizică, Instituția Prefectului le recomandă candidaților să vină neînsoțiți la susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere.

De asemenea, candidații vor purta măști de protecție și vor intra în sală după ce le va fi măsurată temperatura corporală, care trebuie să fie sub 37,3 grade Celsius.

Vă amintim că, din data de 2 iunie 2020, a fost reluată examinarea la proba practică pentru candidații care au fost programați anterior și pentru cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență (16 martie 2020 – 17 mai 2020)”, a transmis biroul de presă al Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here