Ex-subprefectul liberal Adrian Bughiu a fost mereu „om de stânga”. Aşa că a trecut de la ALDE la PSD

Date:

Share post:

Fostul subprefect de Argeş Adrian Bughiu (recent eliberat din funcţie) a anunţat, ieri, că a părăsit partidul ALDE, din care făcea parte, şi a trecut la PSD.

„Am ales PSD: lucrul în echipă și empatia cu oamenii m-au convins! După ce am cumpănit mult, alegerea a fost una facilă, naturală: România are nevoie de mai puțină demagogie și de mai multe măsuri sociale sau, cu alte cuvinte, de o doză de realism și de oameni cu putere de muncă. I-am regăsit în echipa PSD Argeș…

Am ales Partidul Social Democrat și pentru că este singurul partid care a pregătit un proiect de guvernare sustenabil, detaliat, cu importante măsuri sociale pentru toate categoriile sociale, dar mai ales pentru cele vulnerabile. Acum, PSD Argeș are cei mai mulți tineri pe liste.

Eu, ideologic vorbind, sunt de stânga. Deși, din punctul meu de vedere, sintagma de doctrină politică este perimată, tot timpul am fost un om „de stânga”, a transmis dl Bughiu, prin intermediul Facebook.

Interesant e că dl Bughiu, deşi a fost membru al unui partid care se cheamă, cel puţin teoretic, liberal, zice acum că a fost mereu „de stânga”. Dar, cât timp funcţiile vin din dreapta… merg făcute nişte concesii ideologice. Cine se mai cramponează azi de ideologii?

Probabil, în semn de preţuire pentru înclinaţiile domniei-sale „de stânga”, conducerea PSD Argeş l-a şi pus, imediat, pe dl Bughiu pe un loc eligibil pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean.

sursa foto: Facebook/Adrian Bughiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular