Ex-premierul Mihai Tudose despre Răzvan Cuc: „Un exemplu despre cum poţi să fii ministru fără să faci nimic”

Date:

Share post:

Am informat şi noi, ca de altfel toată presa, despre noile propuneri ale coaliţiei de la Putere PSD-ALDE-UDMR, pentru posturile vacante de miniştri la Dezvoltare şi Transporturi.

La Dezvoltare a fost propus un fost ziarist, fără nicio pricepere în domeniu, dl Daniel Suciu.

Propunerea respectivă vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea Liei Olguţa Vasilescu, pe motiv că n-are pregătire şi pricepere în domeniul cu pricina.

La Transporturi, portofoliu pentru care şeful statului l-a respins pe deputatul de Argeş Mircea Drăghici, PSD îl propune acum pe un fost patron de brutărie, absolvent de Drept la „Hyperion”, dl Răzvan Cuc.

E drept, dl Cuc a mai fost ministru de resort, în vremea guvernelor Grindeanu, apoi Tudose, însă, prestaţia domniei-sale ca ministru a fost una sub orice critică.

Iată ce declara, la vremea respectivă, premierul Mihai Tudose (foto) despre activitatea lui Răzvan Cuc ca ministru:

„Domnul Cuc…a fost un exemplu, pentru mine, despre cum poți să fii ministru și să nu faci nimic. Nimic bun. M-am săturat să îi tot spun fă asta și asta, că nu se mai poate…omul nu are habar, ce să mai…definiția idioțeniei este să faci același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Hai să nu ne mai facem, cu aceiași oameni care au reușit să nu facă autostrăzi 27, 28 de ani…haideţi să încercăm altfel”, spunea dl Tudose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular