Ploaia, de la natura tot mai capricioasă. Cărțile, în festival. Transformat, anul acesta, în târg de profil. Cu edituri și standuri pe Centru. Vizitate din abundență de adulți și copii, tineri și bătrâni, femei și bărbați.

Ducu Bertzi, cam şters, cu aceleaşi refrene ca acum trei decenii, fără vlagă, plictisit

Dornici să răsfoiască și să cumpere după gust și preferințe. Ceea ce-a determinat vânzări bogate, precum și ideea îndreptățită-a unei ediții mai ample în viitor, potrivit Bibliotecii ”Dinicu Golescu”, harnic organizator al manifestării…

 Ce n-a uitat nici muzica în acțiunea sa. Rânduind cântări de folk, blues, rock, pop. În sala ori pe esplanada de la intrarea edificiului său. Protagoniști, Ducu Bertzi, omu’ cu ghitara.

Marcian Petrescu (vocalist, muzicuțist) cu ”Trenul de noapte”. Mike Godoroja cu-al său ”Blue Spirit” (foto sus), într-un semiremember Led Zeppelin.

Mihai „Mike” Godoroja şi trupa sa au smuls ropote de aplauze

Britanicii ăia dedați cu succes în veacu’ trecut la un heavy metal chiar de neuitat. Iubitorii locali și nu numai având astfel prilej să zăbovească patru zile bune printre varii tomuri și sonuri, refrene de ieri și slovă de azi, pe sub teii-nmiresmați de pe Strada Mare. Fie ș-altădată…

Adrian SIMEANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here