Într-o declaraţie oferită colegilor de la Jurnalul de Argeş, europarlamentarul Gabriela Zoană (PSD Argeş), candidată la un nou mandat, zugrăveşte în nişte culori foarte pastelate situaţia economică a României.

“În România doar cine nu vrea nu muncește! Am reușit performanța istorică de a avea cel mai mic șomaj din ultimii 30 de ani! Rata șomajului a coborât la 3,19%, în martie 2019, raportează oficial ANOFM – Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Această performanță este rezultatul firesc al creșterii economice care în guvernarea noastre se simte-n buzunarele și viața oamenilor.

Este un fapt că salariul mediu net este acum mai mare cu peste 50% față de cât era în guvernarea Cioloș, că pensia medie s-a majorat cu 28% și că puterea de cumpărare a crescut consistent.

Oamenii au mai multi bani, o duc mai bine!

Vom continua să ne batem pentru bunăstarea românilor și dezvoltarea țării. Pentru că România și românii merită mai mult!”, a declarat europarlamentarul Gabriela Zoană.

Cu ultima frază a domniei-sale suntem de acord. Cât despre restul aserţiunilor de mai sus, lăsăm fiecăruia dintre dumneavoastră plăcerea de a le comenta.

sursa foto: gabrielazoana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here