Fireşte, avertismentele dure ale vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, la adresa Puterii de la Bucureşti (formulate ieri, în discuţiile din Comisia de specialitate a legislativului european)) au stârnit reacţii vehemente din partea demnitarilor PSD şi ALDE.

Una dintre cel emai gureşe voci în acest sens aparţine unei dudui, pe nume Claudia Ţapardel. Deşi e un nume practic necunoscut în ale politicii, domnişoara Ţapardel e ditamai eurodeputat PSD, din 2014.

Părerea dumneaei despre avertismentele formulate răspicat de înaltul oficial european, aşa cum şi-a exprimat-o într-o comunicat de presă, o redăm, pe scurt, aici:

„Este absolut revoltătoare poziţia prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans în cadrul Comisiei LIBE.

În loc să dea dovadă de echilibru, Timmermans s-a comportat ca un adevărat procuror, acuzând fără drept de apel România.

Oficialul Comisiei Europene a făcut un proces de intenţie României, folosind ca argumente nişte documente total nepotrivite – un Raport al Mecanismului de Cooperare şi Verificare vechi de un an de zile (Noiembrie 2017) şi un Raport provizoriu al Comisiei de la Veneţia, despre modificările aduse legilor Justiţiei”.

surs foto: Claudia Ţapardel facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here