Eurodeputata Gabriela Zoană delirează: „6 milioane de români, interceptaţi de serviciile secrete”

Date:

Share post:

Discuţiile de ieri, din Parlamentul European, dintre membrii Comisiei de Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne (LIBE), pe de o parte, şi oficialii români, pe de altă parte, i-au oferit europarlamentarului Gabriela Zoană (PSD Argeş) ocazia de a lansa pe piaţă nişte cifre atât de gogonate, încât pot face să râdă şi un copil.

Domnişoara Zoană a declarat, în plenul discuţiilor cu membrii Comisiei LIBE, că  „șase milioane de români, adică o treime din populația cu drept de vot, au fost interceptați, înregistrați, filați de serviciile secrete, unii dintre ei în dormitor, în baie… și chiar în cămară”.

Tot în plen, duduia care a înlocuit-o pe Viorica Dăncilă în legislativul european a mai susținut că „2.193 de judecători și peste 1.127 de procurori, adică aproape 60% din magistrați români, au deschise dosare penale„.

Cifrele reale sunt următoarele: în ultimii nouă ani, potrivit Legii privind Siguranţa Naţională (legea 51/1991), Justiţia din România a autorizat în total, un pic peste 26.000 de mandate de interceptare. Cifrele au fost furnizate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie agenţiei de presă Mediafax.

De la 26.000 de mandate de interceptare în nouă ani şi până la 6 milioane de români interceptaţi, cum zice dra Zoană, e cale lungă.

Probabil, numai ca să interceptezi convorbirile telefonice a 6 milioane de oameni, nu ar fi suficienţi toţi angajaţii serviciilor secrete din întreaga Europă. Dacă mai vorbim şi de transcrierea convorbirilor, de filarea acestor 6 milioane de oameni…s-ar recunoaşte copleşiţi până şi cei de la CIA.

Dra Zoană a preluat, însă, pe nemestecate, o „bombă” asemănătoare, aruncată în spaţiul public de colegul ei de partid, senatorul Claudiu Manda, preşedintele Comisiei Comune a Senatului şi Camerei Deputaţilor de control a activităţii SRI, acum vreo cinci luni.

Cât despre miile de judecători şi procurori, posesori de dosare penale…Inspecţia Judiciară a informat că „la 30 iulie 2018, se aflau în curs de soluţionare la Direcţia Națională Anticorupţie 415 cauze vizând în total 474 de judecători şi 346 de procurori”.

sursa foto: Gabriela Zoană facebook

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto

În urmă cu puţin timp s-a încheiat partida din...

David Popovici s-a calificat în finală Campionatului European de la Roma

Înotătorul român, Daviv Popovici a reuşit să se califice...

Simona Halep, favorită la calificarea în sferturile de finală de la Toronto

În această seară, de la ora 20.00, românca, Simona...

UN PITEŞTEAN ŞI-A SCRIS NUMELE PE UNUL DINTRE ZIDURILE CETĂŢII SARMISEGETUSA

Un piteştean riscă dosar penal după ce şi-a scrijelit...

Muzică și poezie, la Filarmonica Pitești

Vineri, 12 august, de la ora 19, în Sala...

Camion plin cu lemne, confiscat de către jandarmii argeşeni

Ieri, jandarmii montani de la Arefu au confiscat un...

Victor Predescu din Rociu-temerarul care a ajuns pe Everest

La o vârstă la care alţii stau şi îşi...