Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (de opoziţie), Eugen Tomac, a criticat, la rându-i, gafa prim-ministrului Viorica Dăncilă, de a nu-l fi aşteptat la aeroport, aseară, pe şeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, venit la Bucureşti pentru a participa la lucrările Summitului Celor Trei Mări.

Într-o postare pe contul dumnealui de pe o reţea de socializare, dl Tomac a scris: „În timp ce preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, şi-a făcut timp pentru a-mi ura astăzi (luni – n.r.) bun venit în Italia, prim-ministrul României nu a putut ajunge la timp la întâlnirea pe care o avea programată, tot astăzi, la Bucureşti cu Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene.

Comportamentul Vioricăi Dăncilă este inacceptabil în contextul preluării de către România, de la 1 ianuarie 2019, a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Ţara noastră trebuie să fie reprezentată, pe timpul exercitării acestui mandat, de lideri puternici, bine pregătiţi şi care au deprins reguli elementare de respect şi dialog.

Nu poţi fi prim-ministru al ţării care deţine preşedinţia Consiliului Uniunuu Europene fără să ai cei şapte ani de acasă”, a conchis preşedintele PMP.

La rândul său, fosta preşedintă a PNL, dna Alina Gorghiu, s-a mulţumit să spună despre premier: „Femeia e din altă lume…se uită şi nu pricepe nimic”.

sursa foto: PMP online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here