Un semineu atractiv in camera de cazare atrage turistii ca un magnet, arata ofertele de inchiriat de pe Booking. Mai ales in aceasta perioada dificila, in care procentul turistilor s-a diminuat semnificativ, trebuie sa te gandesti cum iti poti scoate si tu in fata oportunitatile de cazare.

Fa un upgrade! Profita de super ofertele la seminee pe baza de bio-etanol si pune in scena un decor de poveste pentru turistii pe care ii vei caza. Vestea buna este ca ele sunt foarte simplu de montat si nu necesita interventii agresive in structura de rezistenta a cladirii. Descopera toate avantajele si pune-ti planurile in aplicare. Nu amana!

Antreprenorii din domeniul HORECA trebuie sa-si reinventeze ofertele

Efectele negative ale pandemiei COVID-19 au impactat direct multe sectoare de activitate, dar cel mai dur efect se resimte in zona turismului. Antreprenorii trebuie sa faca fata provocarilor si sa-si diversifice ofertele. Pentru spatiile de cazare, pentru turisti va conta, anul acesta, intimitatea.

Cu cat este mai izolat spatiul si mai bine amenajat, cu atat mai mult va creste interesul pentru a fi ocupat. Romanii prefera sa calatoreasca, in acest an, pe teritoriul tarii noastre si sunt in cautare de structuri de cazare care mizeaza pe un plus de confort. Este cel mai bun moment sa faci un upgrade si sa faci investitii in zona de design.

Peste 80% dintre cuplurile tinere isi doresc o camera cu un semineu

Interesul pentru camerele cu semineu creste in aceasta perioada, cand turistii pun foarte mult accent pe ineditul spatiului de cazare. Cuplurile tinere apreciaza semineele ca fiind piese esentiale pentru crearea cadrului perfect romantic pe timp de vacanta. Pe Booking, cele mai multe camere indisponibile pentru a fi rezervate, din cauza ca sunt ocupate, integreaza un semineu in amenajarea lor. Iata, asadar, motivul suficient pentru a profita de ofertele din aceasta perioada, pentru a-ti pune la punct unitatile de cazare. Trebuie sa stii ca ai optiuni variate, si ca nu exista tip de spatiu in care sa nu poti integra usor un semineu.

Semineele cu bio-etanol, speciale pentru industria HORECA

O categorie aparte este reprezentata de semineele pe baza de bio-etanol. Combustibilul pe baza caruia se formeaza si degaja caldura este eco-friendly, nu genereaza funingine si nici cenusa. Cu alte cuvinte, iti va asigura un proces de ingrijire extrem de simplu si de facil. Acest model de semineu poate fi instalat in orice tip de spatiu, indiferent de cat de generos sau limitat este. Chiar si intr-o camera mai mica de 20 de metri poate fi integrat, daca exista o gura de ventilatie prin care sa poti aerisi camera la o anumita perioada de timp. Daca incaperea dispune de un spatiu mai mare de atat, nu este necesar nici macar acest proces.

Gama speciala de seminee cu bio-etanol, de la Seminee-expert.ro

In aceasta perioada, trebuie sa stii ca la Seminee-expert.ro sunt in toi reducerile speciale la toate tipurile de seminee. In oferta lor gasesti si popularul semineu bioetanol produs de Spartherm-Ebios, companie care asigura inox de cea mai buna calitate, dar si un sistem eficient de siguranta in utilizare.

Un semineu din acest magazin nu va prezenta scurgeri nedorite de combustibil si va avea un aspect deosebit. In plus, tot la Seminee-expert.ro vei gasi cunoscutul brand Nordpeis, despre care se stie ca asigura cea mai buna si mai completa ardere si un design unic cu influente scandinave, moderne sau chiar rustice. Focarele din oferta acestui magazin sunt produse in tari precum Suedia si Polonia, Germania sau Olanda. Profita de reducerile de pe site!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here