Zielle trecute, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au fost sesizați prin dispeceratul de urgenţă 112 că pe o stradă din satul Bârla ar fi fost observat un autoturism în care se aflau trei ocupanți, iar o femeie din autoturism părea că strigă după ajutor.

Primele informaţii duceau către concluzia că ar putea fi vorba despre o răpire, aşa că poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au dezlegat misterul răpirii în numai 72 de ore.

„Din primele verificări s-a stabilit că autoturismul a fost observat de către două minore, care se aflau pe DJ 679 din Bârla. În jurul orei 16.00, acestea au observat un autoturism cu trei ocupanți, doi bărbați și o femeie, care purtau măşti, iar în momentul în care autoturismul a trecut pe lângă ele, ocupanta locului din spate a părut că strigă după ajutor.

Fetele au reținut combinația de litere de la numărul de înmatriculare și culoarea mașinii şi au povestit totul unuia dintre părinţi, care, la rândul său, a sunat la 112.

În baza informațiilor oferite, polițiștii au stabilit în scurt timp numărul complet de înmatriculare, intervalul orar și direcția de deplasare a autoturismului, respectiv Tufeni spre Lunca Corbului, identificând astfel un bărbat de 62 de ani, domiciliat în Pitești, care locuia temporar în comuna Bârla.

Din verificări s-a stabilit că acesta avea montată pe autoturism o sirenă auto, care imita sunetele unui plâns agitat, iar în intervalul în care a fost observat, se deplasase dinspre comuna Tufeni, judeţul Olt, către gospodăria din comuna Bârla unde locuia fără forme legale. Pe timpul deplasării, acesta a avut ca pasageri un bărbat și o femeie care locuiesc în comuna Bârla şi care au confirmat cele petrecute, precum şi faptul că nu a existat nicio infracţiune”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Bărbatul respectiv (62 de ani( a fost amendat cu 780 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut certificatul de înmatriculare și confiscată sirena auto de la care a plecat toată tărăşenia.

Imaginea este cu titlu de exemplificare.

sursa foto: catalog eMag

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here