„Chiar dacă nu avem drept de promovare, ne dorim să terminăm în primele trei”

Alb violeţii de la FC Argeş, împreună cu antrenorul Emil Săndoi, le-au pus gând rău adversarelor din Liga a doua, promiţându-le „mari probleme” în retur.

Promisiunile respective au fost făcute azi, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul piteştenilor este mulțumit de cum s-au prezentat băieții la antrenamente după pauza de o lună și jumătate şi este sigur că elevii lui vor pune mari probleme favoritelor la promovare.

”Vrem ca în acest retur să urcăm în clasament, să terminăm mai sus decât locul pe care suntem. E o luptă interesantă la vârful clasamentului, pentru că suntem 6 echipe pe 5 puncte. Oricând, orice victorie sau orice înfrângere te poate aduce în primele trei”, a declarat Emil Săndoi.

Emil Săndoi: „Mi-aș dori să răzbune eliminarea noastră de atunci”
„Mă bucur de această generație (a naţionalei de tineret, calificată la turneul final al Europenelor, în Italia – n.r.), mă bucur că s-a schimbat și sistemul de calificare, mă bucur că au reușit să termine pe primul loc în grupă. Și noi am reușit acest lucru într-o campanie de calificare, dar din păcate pentru noi atunci se mai dădea un baraj pe care l-am pierdut nemeritat cu Anglia. Mi-aș dori să răzbune eliminarea noastră de atunci”.

„Sunt o generație de excepție și cred că aproape toți dintre ei vor face pasul către echipa mare. Nu vor avea o misiune ușoară în Italia, pentru că întâlnesc echipe din campionate puternice, care se califică aproape de fiecare dată la turneele finale. Sunt jucători cu experiență și cu valoare individual deosebită. Va fi o competiție foarte grea, dar trebuie să avem mare încredere în acești jucători”, a mai spus dl Săndoi.

„Mirel (Rădoi, antrenorul tineretului -n.r.) este un gladiator. În momentul în care a fost învestit la naționala de tineret eu am spus că a fost cea mai bună alegere. La fel am spus că vom termina pe primul loc în grupă. Mirel a fost omul potrivit la locul potrivit. E un antrenor care, ca și când era jucător, a fost tot timpul implicat sută la sută în ceea ce a făcut. Am mare încredere în el. E un antrenor tânăr, dedicat”.

Ionuț Năstăsie: ”Vrem să terminăm pe podium”
„Vrem să terminăm pe podium. Acesta e obiectivul nostru impus în vestiar și asta ne dorim. Există motivație, vrem să terminăm în primele trei, chiar dacă avem sau nu voie să promovăm. Vrem să fim acolo în față și la finalul sezonului vom vedea ce se va întâmpla. Suntem o echipă foarte bună și tuturor le e teamă de noi. Cred că avem lot de primele 3”, a mai spus Năstăsie, care are un vis: „Vreau să mă văd pe prima scenă cu FC Argeș, sper chiar anul viitor”.

Raul Costin, căpitn FC Argeş: „Ne motivează poziția în clasament”
„Ne motivează poziția în clasament. Vrem să terminăm cât mai sus, dacă se poate chiar în fața echipelor care își doresc promovarea, care au bugete mult mai mari, care au condiții poate mai bune. Noi suntem FC Argeș, trebuie să ne respectăm blazonul, să câștigăm toate meciurile pe teren. Am câștigat în tur în meciurile directe, sperăm să o facem în continuare și să terminăm pe primele trei locuri. Mi-este dor și mie și sper să mai ajung să joc în prima ligă cu FC Argeș”, a declarat Raul Costin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here