Antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, dl Emil Săndoi, a prefaţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, jocul pe care echipa sa îl va disputa poimâine, la Timişoara, împotriva Ripensiei.

„Nu aş vrea să spunem multe cuvinte, preferăm să vorbim pe teren. Întâlnim o echipă bună, care cred că se află pe o poziţie nedreaptă în clasament.

La Ripensia sunt fotbalişti cu nume, cu experienţă, o echipă solidă. Vineri va fi un meci greu, însă sper ca fotbaliştii mei să dea totul pe teren şi să obţinem victoria.

Avem şi probleme de lot, Buleică şi Nilă sunt nerefăcuţi, iar Turda este suspendat. Sunt puţin nemulţumit de evoluţiile unor jucători şi că luăm goluri din greşeli individuale, dar suntem pe un drum bun, am reuşit să câştigăm aproape toate meciurile de acasă.

Din punct de vedere valoric, avem un sezon foarte ridicat, cu echipe bune şi vor fi meciuri din ce în ce mai grele, însă, noi vom încerca să câştigăm punct sau puncte la fiecare partidă”, a declarat tehnicianul alb-violeţilor, dl Emil Săndoi.

Credem că, totuşi, FC Argeş are şanse bune să se impună la Timişoara. Rămaşi fără antrenor după demiterea tehnicianului Ciprian Urican, timişorenii vor fi şi la meciul de vineri conduşi de pe bancă de directorul sportiv Radu Suciu, care nu e antrenor calificat să profeseze la nivelul ligii secunde.

Abia de lunea viitoare, Ripensia va fi preluată de un antrenor de calibru, mai vechea cunoştinţă a celor de la CS Mioveni, dl Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here