La conferinţa de presă de după meciul FC Argeş-Dacia Unirea Brăila, câştigat de alb-violeţi cu un clar 4-1, antrenorul Emil Săndoi s-a arătat exasperat de prea multele ratări ale elevilor săi.

„În primul rând vreu să-i felicit pe jucători pentru rezultatul de astăzi şi pentru munca care au depus-o. Era foarte important să luăm cele trei puncte puse în joc. Ce mă îngrijorează este faptul că ratăm cu nonşalanţă o groază de ocazii pe care ni le creăm.

Am fi meritat să câştigăm la un scor mult mai mare. Cred că am ratat astăzi din toate poziţiile posibile. Un joc pe care îl ai în mână, o greşeală şi o inspiraţie a adversarului, un pas bun printre fundaşii noştri, a făcut să primim gol. Imediat am reuşit să ne distanţăm pe tabelă şi am avut alte ocazii de gol.

Cu alte cuvinte, este o victorie meritată. Suntem acolo în plutonul fruntaş. Orice victorie te poate duce în primele trei echipe”.

În finalul conferinţei antrenorul alb violeţilor a ţinut să remarce câţiva dintre fotbaliştii săi:

„Mă bucur foarte mult pentru Cătălin Barbu, care în afară de gol şi pasa de gol a mai avut încă o ocazie de singur cu portarul, pe care a ratat-o însă.

Mă bucur şi pentru Vasile Gheorghe şi Enceanu că au intrat bine în meci. Vasile Gheorghe a reuşit să ducă un meci întreg. A fost cu pasul decisiv şi la finalizare. Şi portarul Popescu a făcut o partidă bună.  Au fost două situaţii în care a scos mingi destul de grele!

A dat încredere echipei şi este un portar pe care noi ne bazăm în continuare”, a spus dl Săndoi la conferinţa de presă de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here