Azi, la conferinţa de presă obişnuită, tehnicianul echipei de fotbal FC Argeş, dl Emil Săndoi, a prefaţat jocul de  miercuri, împotriva celor de la CS Mioveni.

„Ieşim dintr-un derby şi intrăm în altul, cel pe plan local. Va fi un joc dificil, împotriva unei echipe ce a demonstrat că în acest sezon şi nu numai că este o formaţie ce a jucat ani de zile în prima ligă, a demonstrat că este una dintre cele mai bune echipe din acest campionat.

Echipa din Mioveni…ne cunosc foarte bine; şi noi îi cunoaştem la fel de bine, mai ales băieţii, mai puţin eu. Au jucat acolo Vişa şi Panait, va fi un test dificil pentru ambele echipe. Amândouă echipe vin după câte o victorie categorică, noi am învins Petrolul, ei au învins, în deplasare, pe Aerostar. Ne dorim să aducem puncte din această deplasare, să rămânem unde suntem în momentul de faţă. Sper ca va fi un joc spectaculos şi cei mai buni să câştige.

Nu e o minciună locul pe care îl ocupăm după 10 etape. E adevărat, îţi dă moral, dar mai depinde şi de programul pe care-l ai. Noi am avut un program greu, uitaţi-vă, am jucat cu echipe din prima jumătate a clasamentului, rămâne de văzut ce va fi.

Aşteptăm suporterii alături de noi

Aşteptăm suporterii să fie alături de noi. La meciul cu Petrolul au lipsit din cauza programării. Îi aşteptăm la această partidă şi la toate jocurile pe care le vom disputa de acum inainte. Vom juca două partide în patru zile, miercuri şi apoi sâmbătă de dimineaţă. Mă aşteptam să jucăm duminică, să avem timp pentru refacere. Nu e în regulă. Şi adversara de sâmbătă, Daco-Getica, are program scurt de recuperare. Nu e uşor nici pentru fotbalişti, nici pentru antrenori. Poate suferi spectacolul sportiv. Am mai trăit o asemenea experienţă, eram la Chiajna. Doar în Anglia e program uneori infernal, dar şi acolo foarte rar”, a încheiat dl Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here