Emil Săndoi: „Jucăm două meciuri în patru zile”

Date:

Share post:

Azi, la conferinţa de presă obişnuită, tehnicianul echipei de fotbal FC Argeş, dl Emil Săndoi, a prefaţat jocul de  miercuri, împotriva celor de la CS Mioveni.

„Ieşim dintr-un derby şi intrăm în altul, cel pe plan local. Va fi un joc dificil, împotriva unei echipe ce a demonstrat că în acest sezon şi nu numai că este o formaţie ce a jucat ani de zile în prima ligă, a demonstrat că este una dintre cele mai bune echipe din acest campionat.

Echipa din Mioveni…ne cunosc foarte bine; şi noi îi cunoaştem la fel de bine, mai ales băieţii, mai puţin eu. Au jucat acolo Vişa şi Panait, va fi un test dificil pentru ambele echipe. Amândouă echipe vin după câte o victorie categorică, noi am învins Petrolul, ei au învins, în deplasare, pe Aerostar. Ne dorim să aducem puncte din această deplasare, să rămânem unde suntem în momentul de faţă. Sper ca va fi un joc spectaculos şi cei mai buni să câştige.

Nu e o minciună locul pe care îl ocupăm după 10 etape. E adevărat, îţi dă moral, dar mai depinde şi de programul pe care-l ai. Noi am avut un program greu, uitaţi-vă, am jucat cu echipe din prima jumătate a clasamentului, rămâne de văzut ce va fi.

Aşteptăm suporterii alături de noi

Aşteptăm suporterii să fie alături de noi. La meciul cu Petrolul au lipsit din cauza programării. Îi aşteptăm la această partidă şi la toate jocurile pe care le vom disputa de acum inainte. Vom juca două partide în patru zile, miercuri şi apoi sâmbătă de dimineaţă. Mă aşteptam să jucăm duminică, să avem timp pentru refacere. Nu e în regulă. Şi adversara de sâmbătă, Daco-Getica, are program scurt de recuperare. Nu e uşor nici pentru fotbalişti, nici pentru antrenori. Poate suferi spectacolul sportiv. Am mai trăit o asemenea experienţă, eram la Chiajna. Doar în Anglia e program uneori infernal, dar şi acolo foarte rar”, a încheiat dl Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Carambol cu patru maşini în comuna Moșoaia. Fetiţă de 6 ani rănită în zona feţei

În urmă cu puţin timp, pompierii argeşeni au fost...

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...

”Dasfidania, asshole!” Russian Ambassador Valery Kuzmin has left Romania today

The Russian Ambassador in Romania, comrade Valery Kuzmin, ended...

Dasfidania, asshole! Ambasadorul rus Valery Kuzmin a plecat definitiv din România

Ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, și-a încheiat ”misiunea”...