Emil Săndoi: „În retur, FC Argeş va fi o echipă şi mai puternică”

Date:

Share post:

Antrenorul Emil Săndoi a vorbit, azi, într-o conferinţă de presă, despre bulversarea programului echipei de fotbal FC Argeş din cauză că şi FCSB a venit la Piteşti, dar şi despre perspectivele alb-violeţilor în anul calendaristic următor.
„Este adevărat că venirea Stelei (FCSB – n.r.) la Piteşti a dat puţin peste cap programul jocurilor noastre, dar nu constituie dezavantaj acest aspect. Aţi văzut că toată lumea a primit-o pe Steaua cu braţele deschise.
Cred că se vor reglementa problemele la Arena Naţională şi Steaua se va întoarce acolo; cu înţelgere şi colaborare orice se rezolvă. Pe noi ne interesează această ultimă etapă. Nu m-am gândit la vacanţă, suntem focusaţi (concentraţi – n.r.) pe jocul din ultima etapă.
A fost un sezon greu, dificil. O înfrângere te poate costa două-trei locuri in clasament. Şi pentru noi a fost un sezon încărcat, însă, fac apel la profesionalismul de care au dat tot timpul dovadă jucătorii mei şi le cer să facă tot ceea ce depinde de ei şi să câştige ultima partidă.
Sunt sigur că în retur vom fi mult mai puternici decât suntem acum, veţi vedea, şi sper ca în retur să nu mai avem mulţi accidentaţi. Îmi doresc ca după pregătirea de iarnă să fie toţi la potenţial maxim.
În ciuda problemelor pe care le-am întâmpinat, de orice natură, am demonstrat că putem juca fotbal de calitate, un fotbal eficient, iar dacă am face un clasament al primelor opt echipe, eliminând toate problemele avute, am fi pe primul loc”, a declarat dl Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...