Emil Săndoi, dezamăgit pe ce condiţii s-a jucat partida cu ilfovenii de la CS Baloteşti (scor 4-0 pentru gazde), consideră că FRF ar trebui să impună reguli mult mai stricte cluburilor de liga a doua în privinţa stadioanelor pe care îşi dispută meciurile.

„Pe asemenea suprafeţe nu poţi juca fotbal. Cred că ne mai trebuiau nişte crose pentru a juca hochei!. Gazdele şi-au urmărit interesul şi nu s-au îngrijit ca terenul să fie ok pentru a putea juca fotbal.

Ştiau că pe asemenea suprafeţe plusul de valoare se anulează. Am avut șansa de a reintra în joc, însă, am ratat acel penalty. Dacă făceam 2-1 cred că altfel era cursul meciului. Noi am avut multe ocazii, dar nu am marcat”, a declarat după meci antrenorul lui FC Argeş.

„Cred că cei care conduc fotbalul nu ar trebui să permită să se joace fotbal în asemenea condiţii. E inadmisibil ca ultimele două meciuri ale noastre să se joace pe terenuri pe care nici un amical nu poţi să faci.

Dacă eram în perioada de pregătire şi vedeam cum arată aceste terenuri, refuzam să joc acele amicaluri. Cum permite FRF ca două meciuri oficiale, în care se joacă pe puncte, să se dispute pe asemenea arături? Dacă este să pierdem meciurile, vreau să le pierdem pe terenuri pe care se poate juca! Noi am jucat pe niște hârtoape! La Pitești îi primim pe adversari cu terenul biliard, iar noi pe unde mergem, suntem primiți pe arătură!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here