Emil Săndoi a înţeles de ce a pierdut FC Argeş la Constanţa: „A fost etapa 13-a, cu ghinion”

Date:

Share post:

Azi, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, dl Emil Săndoi, a prefaţat jocul de poimâine, din campionat, contra celor de la Dacia Unirea Brăila.

Fără să încerce măcar să-şi ascundă nemulţumirea faţă de eşecul din etapa precedentă, în faţa Farului Constanţa, dl Săndoi e optimist şi crede că schimbările pe care promite că le va opera în prima garnitură vor da roade.

„Nu ştiu cum să încep. Venim după un joc de tristă amintire. Am pierdut la Constanţa fără drept de apel (1-3, n.r.). Aşa cum destinul este imprevizibil şi nu ştim ce ne rezervă viitorul, tot aşa este şi fotbalul. La Constanţa am comis o serie de greşeli individuale, chiar foarte multe, este inacceptabil.

Sâmbătă vom întâlni o formaţie aflată în criză de puncte. Brăila va veni la Piteşti să joace cu ambiţie, iar noi trebuie să fim foarte atenţi. Am analizat jocul adversarului, brăilenii au primit multe goluri, dar uneori au fost şi lipsiţi de şansă.

Pe noi ne interesează victoria, vrem să rămânem în plutonul fruntaş şi sperăm să putem gestiona cât se poate de bine aceste ultime etape care au mai rămas din prima parte a sezonului.

La unii jucători s-a instalat o stare de oboseală. Vor fi schimbări în echipă şi sper ca fotbaliştii pe care mă voi baza sâmbătă să nu mă dezamăgească. Publicul aşteaptă de la noi un nou succes.

Repet, sunt deranjat atât de eşecul de la Constanţa, cât şi de cel suferit în partida cu Aerostar Bacău. Aproape în toate partidele din acest sezon am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, foarte disciplinată, care a dominat multe jocuri.

Dacă meciul cu Aerostar l-am pierdut în mod nedrept, deşi am jucat bine, la Constanţa am comis-o rău. Au fost o serie de greşeli individuale la care nu mă aşteptam. Au greşit şi jucătorii cu experienţă.

Mă îngrijorează acest aspect, dar trebuie să rămânem concentraţi şi să tratăm toate jocurile cu maximă seriozitate. Nu trebuie să ne considerăm dinainte câştigători. Am tot repetam la antrenamente multe faze şi le-am spus să fie atenţi şi să nu mai comită greşeli.

Dacă Farul Constanţa ar fi fost o echipă puternică, care să joace foarte bine, deschis, să ne pună serioase probleme, să domine jocul, aş fi înţeles oarecum eşecul.

Însă, atunci când ai în faţa un adversar care nu e de speriat, sunt inacceptabile greşelile comise de elevii mei. Să luăm lucrurile pozitive, în etapa a 13-a am jucat la Constanţa şi poate a fost cu ghinion, mai ales că noi suntem superstiţioşi”, a declarat dl Săndoi.

În ce ne priveşte, având în vedere că a fost depăşită etapa cu ghinion, a 13-a, aşteptăm o victorie categorică împotriva codaşei din Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto

În urmă cu puţin timp s-a încheiat partida din...

David Popovici s-a calificat în finală Campionatului European de la Roma

Înotătorul român, Daviv Popovici a reuşit să se califice...

Simona Halep, favorită la calificarea în sferturile de finală de la Toronto

În această seară, de la ora 20.00, românca, Simona...

UN PITEŞTEAN ŞI-A SCRIS NUMELE PE UNUL DINTRE ZIDURILE CETĂŢII SARMISEGETUSA

Un piteştean riscă dosar penal după ce şi-a scrijelit...

Muzică și poezie, la Filarmonica Pitești

Vineri, 12 august, de la ora 19, în Sala...

Camion plin cu lemne, confiscat de către jandarmii argeşeni

Ieri, jandarmii montani de la Arefu au confiscat un...

Victor Predescu din Rociu-temerarul care a ajuns pe Everest

La o vârstă la care alţii stau şi îşi...