Prefaţând meciul de sâmbătă, de acasă, cu ACS Poli Timişoara (Recaş), din campionat, antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, dl Emil Săndoi, a vorbit şi despre arbitrajul din runda precedentă.

Atunci, FC Argeş a obţinut doar un punct la Timişoara, cu Ripensia, egalată fiind dintr-o lovitură de la 11 m pe final de meci, dictată după o ţinere de tricou în careu.

„Se fac foarte multe greşeli împotriva noastră şi mi-aş dori ca toate echipele să fie judecate la fel. În meciul de la Ripensia Timişoara, unde am remizat, 1-1, am primit gol din lovitură de la 11 metri…decizia a fost surprinzătoare şi pentru jucătorii de la Timişoara care nu ceruseră nimic la acea fază.

A fost un penalty inventat! Jucătorii de la Timişoara cât şi spectatorii au fost surprinşi şi ei de decizia centralului. L-am rugat să discutăm civilizat şi să ne asumăm responsabilitatea amândoi, mai ales că dumnealui a fost la 10 m de fază, iar eu mă aflam la 60 m.

Mi-a spus că nu-şi asumă nicio respensabilitate şi nu declară nimic public! Mă deranjează aroganţa asta. Apoi mi-a spus că a fost 11 m şi nu avem de discuta.

Noi nu avem drept de promovare şi toţi ştiu acest lucru, dar muncim la fel ca toate celelalte formaţii, jucăm pe viaţă şi pe moarte pentru punctele puse în joc. Ne interesează fiecare rezultat. Nu suntem în campionat ca să facem figuraţie!”, a spus dl Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here