Elevii şi preşcolarii, faţă în faţă cu poliţiştii. Temele abordate, educaţia rutieră şi consumul de substanţe interzise

Date:

Share post:

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, au desfășurat activități preventive la grădinița ,,Micul Prinț” din Pitești, în cadrul programului Școala Altfel desfășurată la nivelul acestei unități de învățământ.

La activitate au luat parte 50 de preșcolari și 4 cadre didactice, fiind dezbătute teme de educație rutieră și reducere a riscului victimal.

De asemenea, polițiștii C.A.P.C. Argeș, împreună cu un reprezentant A.N.A. – CPECA Argeș, au desfășurat activități prevenitive la Liceul ,,DINU LIPATTI”, în cadrul unui program comun de prevenirea traficului și consumului de substanțe psihoactive.

La activități au participat 70 de elevi din clasele IX-XII, fiind abordate temele de discuție specifice consumului de droguri, cu scopul conștientizării factorilor de risc la care sunt expusi, stimulării gândirii critice, creșterii nivelului de cunoștințe al elevilor și familiarizării cu elementele de drept, fiind dezbătute probleme specifice la care sunt expuși elevii în privința expunerii la acest risc.

Imaginea este din arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular