În noiembrie anul trecut, primăriţa recent aleasă a municipiului Câmpulung, fosta vedetă TV Elena Lasconi, anunţa că-l dă afară pe şeful Poliţiei Locale, din cauză că acesta nu-şi făcuse bine treaba în ce priveşte măsurile anti-pandemie.

„La Câmpulung nu ne jucăm cu sănătatea oamenilor… Am eliberat din funcție pe șeful pieței (Piaţa Centrală – n.n.), dar și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu au asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut”, nota, pe propria pagină de socializare, Elena Lasconi.

Azi, însă, în cadrul unui interviu acordat colegului Răzvan Chiruţă, de la Newsweek România, dna Lasconi şi-a recunoscut eşecul în a-l demite pe şeful Poliţiei Locale din Câmpulung Muscel, un anume Emilian Dragoş Nicolae.

„Degeaba am zis eu în momentul respectiv că dau afară șeful Poliției Locale, căci lucrurile nu stau chiar așa. Acesta a fost primul imbold, pentru că nu și-a făcut treaba.

Dar trebuie să faci proceduri, să faci hârtii. Și suntem în proces de a face hârtii, de a ne îngropa în munți de hârtii, pentru că legea protejează funcționarul public. Codul admnistrativ îl protejează. Nu este deloc ușor”, a admis primăriţa Lasconi, în discuţia cu Newsweek România.

Şeful Poliţiei Locale din Câmpulung este un anume Dragoş Nicolae, de meserie jurist. Acesta este fratele unui avocat destul de cunoscut, iar tatăl său a fost ani la rând juristul Primăriei din Câmpulung.

Ca atare, schimbarea din funcţie a acestuia se anunţă a fi una dificilă. Mai facilă pare desfiinţarea întregii Poliţii Locale din Câmpulung, chestiune pe care o poate decide Consiliul Local.

Puteţi urmări integral interviul acordat de Elena Lasconi lui Răzvan Chiruţă de la Newsweek, accesând link-ul de mai jos:

https://newsweek.ro/politica/video-elena-lasconi-a-anuntat-in-noiembrie-ca-il-da-afara-pe-seful-politiei-locale-nu-a-reusit

1 COMENTARIU

  1. paparuda asta ce a crezut, ca iesie primarita si face ce vrea muschiu ei, cine i-a dat solutia cu desfiintarea politiei locale ca sa scape de ala, a invatat-o minunat, sigur vrea sa o bage in puscarie 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here