Elena Lasconi, propusă să preia conducerea USR după eșecul răsunător de la alegeri. ”Trebuie schimbată toată conducerea partidului”

Date:

Share post:

Elena Lasconi, primărița realeasă cu majoritate zdrobitoare la Câmpulung, e avută în vedere pentru a prelua președinția partidului USR.

Necesitatea schimbării conducerii USR a venit după ce președintele partidului, Cătălin Drulă, a anunțat că demisionează și va convoca un Congres pentru a se alege altă conducere.

USR, partid care se profila acum câțiva ani ca principală forță de opoziție, și-a dezamăgit crunt simpatizanții la alegerile locale și europarlamentare de duminica trecută. Astfel că gestul dlui Cătălin Drulă, de a demisiona, a venit firesc.

Pentru preluarea șefiei partidului și resuscitarea USR sunt vehiculate două nume: Dominic Fritz, primarul reales al Timișoarei și Elena Lasconi, realeasă și ea cu largă majoritate la Câmpulung.

CITIȚI ȘI: Elena Lasconi, primărița din Câmpulung, zeci de contracte de ”publicitate” prin achiziție directă, la foc automat, pe final de an

”Dacă voi candida, trebuie schimbat și Biroul Național, toată conducerea”

Elena Lasconi nu a respins ideea de a candida la președinția USR, dar a opinat că se impun măsuri drastice la vârful partidului.

”Rezultatul (alegerilor – n.n.) a fost dezastruos. Trebuie schimbat și Biroul Național, întreaga echipă de conducere… Vreau să schimbăm statutul astfel încât candidatul la prezidențiale să fie decis prin votul tuturor membrilor”, a declarat Elena Lasconi pentru G4Media.

Totuși, dna Lasconi a declarat că îl susține pe eternul perdant de la Pitești, deputatul Ionuț Moșteanu, care cică ar fi ajutat-o în carieră. ”În Moșteanu am încredere, e cel mai muncitor om pe care-l cunosc, o să-l susțin și la parlamentare, m-a susținut mult și când am decis să intru în USR”, a declarat Elena Lasconi pentru HotNews.

Cum ar veni, schimbăm întreaga echipă de conducere, dar mai facem și o excepție-două.

Deocamdată, atât Cătălin Drulă, cât și predecesorul său Dan Barna (ales europarlamentar, cap de listă), l-au indicat pe Dominic Fritz drept cel mai indicat să preia șefia USR.

sursa foto: Facebook/Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Trei echipe de fotbal din Liga 1, interzis la transferuri

Chiar la startul noului sezon de Liga 1, trei...

Accident la Schitu Golești: mașină intrată într-un cap de pod

Un accident rutier fără urmări grave a avut loc...

ISU Argeș: avertizarea cu cod roșu de caniculă se prelungește

Valul de căldură persistă. În perioada 14-16 iulie, conform...

Fotbalistul Dragoș Balauru: ”Plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”

Fotbalistul Dragoș Balauru e protagonistul unui scandal de amploare,...

Cod roșu de caniculă în Argeș. Camioanele peste 7,5 tone, interzise pe toate drumurile județene, azi și mâine

Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș informează că azi...