„Astăzi de la ora 21:30 la PROTV, „Căsătoriţi pe nevăzute”. Este iubirea o știință? Ce legătură are asta cu Câmpulung? Câmpulung poate deveni destinația căsătoriilor. De la începutul mandatului am primit zeci de cereri de la cupluri de tineri din toată țara, care au ținut morțiș să le oficiez căsătoria, aici la Câmpulung.

Am făcut-o cu drag, din tot sufletul. S-a dus vestea și uite așa am ajuns să particip, în puținul meu timp liber, să oficiez căsătoriile în cadrul emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute” de la PROTV”.

Sunt rânduri preluate dintr-o postare pe pagina de Facebook a primăriţei din Câmpulung, Elena Lasconi. Care, de când a fost învestită în fruntea urbei, face tot ce ştie să facă mai bine: „divertisment” de doi bani, de tip Las Fierbinţi.

Mai nou, vrea să facă din oraş un centrul al căsătoriilor „pe nevăzute”… ce piesă de teatru ar mai fi scris bietul Muşatescu, dac-ar fi prins vremurile cu dna Lasconi primar, oficiind căsătorii în care mirii se văd prima dată la Starea Civilă a Primăriei.

„Ce înseamnă asta pentru noi? În primul rând, promovarea orașului. Și nu în ultimul rând, luați în calcul faptul că avem restaurante și locuri în care putem organiza nunți de vis. Vorbim despre bani care rămân în oraș.

Putem dezvolta această nișă și chiar dacă nu o să ne transformăm peste noapte în Las Vegas tot o să fie bine pentru Câmpulung. Așadar, tineri din toată țara, dacă aveți de gând să vă căsătoriți, haideți la Câmpulung!” mai zice dna Lasconi.

Promovarea oraşului? Ce promovare, doamnă, că tot oraşul e o groapă, nu există o stradă măcar asfaltată ca lumea, cu trotuar practicabil? Chelului tichia de mărgăritar a „promovării” îi lipseşte… drumurile pline de gropi, canalizarea infectă, mizeria omniprezentă, bâlciul atoatestăpânitor, vaci la păscut printre tomberoane etc, toate astea sunt fleacuri. Bine că se „promovează” oraşul, prin căsătorii.

Pe când Celentano sau Ardiles ofiţeri ai Stării Civile din Câmpulung, ca să se spargă de râs Giani şi Firicel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here