Electrocasnice noi cu reducere 120 de lei, în magazinele Auchan

Date:

Share post:

„Până pe 15 mai, hipermarketurile Auchan din 15 orașe organizează un program propriu de buy-back pentru produse electrocasnice. 

Astfel, clienții pot aduce în cele 27 de hipermarketuri Auchan participante articole electrocasnice vechi, cu circuitul electric complet, la schimb aceștia primind o reducere de 120 lei din prețul de vânzare al unui produs electrocasnic nou achiziționat, din magazinele respective”, a informat azi lanţul de magazine respectiv.

La campania respectivă participă ambele magazine Auchan din Piteşti, respectiv din Bradu şi din Găvana.

Potrivit companiei, produsele electrocasnice vechi care pot fi colectate în hipermarketurile Auchan sunt: lăzi frigorifice, congelatoare, mașini de spălat, mașini de spălat vase, combine frigorifice, frigidere cu două uși și side-by-side, precum și aparate de aer condiționat (unitatea interioară și cea exterioară, alături de motor).

Pentru a fi eligibile pentru colectare și reciclare, este necesar ca produsele să conțină motorul și carcasa, iar în cazul mașinilor de spălat inclusiv cuva și tamburul.

În schimbul produselor vechi aduse, clienții își vor putea achiziționa un articol nou din raionul de electrocasnice, beneficiind de o reducere de 120 lei la următoarele produse:

  • Ladă frigorifică
  • Congelator
  • Mașină de spălat
  • Mașină de spălat vase
  • Mașină de spălat rufe cu uscător
  • Combină frigorifică
  • Frigider cu două uși și side-by-side
  • Aparate de aer condiţionat

„Prin acest program, Auchan își propune să crească nivelul de conștientizare în rândul clienților săi cu privire la reciclarea deșeurilor provenite de la echipamentele electrice și electrocasnice.

În același timp, Auchan își dorește mobilizarea clienților în mișcarea de înlocuire a vechilor aparate electrocasnice, adesea mari consumatoare de energie și mai puțin performante, cu cele moderne, confortabile în utilizare și eficiente din punct de vedere energetic, oferindu-le totodată soluții practice pentru degajarea aparatelor vechi din gospodărie”, a transmis Auchan Roânia, printr-un comunicat de presă.

sursa foto: Auchan România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular