Ei sunt vechii şi noii parlamentari de Argeş. AUR a „prins” un mandat de deputat, USR-PLUS, doi parlamentari

Date:

Share post:

Azi, Biroul Electoral Central a finalizat distribuţia pe judeţe a mandatelor de senator, respectiv de deputat, pentru cele cinci partide şi alianţe politice care au reuşit să treacă pragul electoral de reprezentare în Parlament.

În judeţul Argeş, doar patru formaţiuni politice au obţinut mandate de parlamentar. A cincea ar fi UDMR, dar a obţinut mult prea puţine voturi la noi în judeţ pentru a putea emite vreo pretenţie.

Noii senatori de Argeş

Ovidiu Puiu şi Cristina Stocheci (ambii PSD), Dănuț Bica (PNL) şi Narcis Mircescu (Alianţa USR-PLUS).

Dintre aceştia, dna Stocheci a mai fost senator, în legislatura trecută, în vreme ce dl Bica a fost deputat. Dl Mircescu e la primul său mandat de parlamentar, la fel ca şi rectorul Ovidiu Puiu.

Noii deputaţi de Argeş

PSD a obţinut cinci mandate: Simona Bucura-Oprescu, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea şi Aurel Bălășoiu. Dna Bucura-Oprescu şi dl Georgescu au mai fost deputaţi, ceilalţi trei sunt nume noi, la primele mandate.

PNL are doi deputaţi de Argeş, pe Adrian Miuțescu şi pe Daniel Constantin, Alianţa USR-PLUS are tot un deputat, ca şi legislatura trecută, pe Ionuţ Moşteanu.

În premieră, şi AUR are un deputat de Argeş, în persoana generalului în rezervă Mircea Chelaru (foto).

sursa foto: Facebook/Mircea Chelaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular