„Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au aprobat, azi, destituirea directorului general al Departamentului de control al finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale a Autorităţii Electorale Permanente, Toma Bogdan Costreie, cel care a inițiat controlul la PSD privind cheltuirea banilor primiți din subvenție”, scriu azi colegii de la G4media.

Responsabil direct pentru cheltuirea banilor primiţi de PSD ca subvenţie era şi este trezorierul partidului. Nimeni altul decât deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici.

Cel care, până deunăzi, fusese propus de PSD chiar pentru postul de şef al Autorităţii Electorale Permanente (AEP).

Pe ultima sută de metri, însă, candidatura deputatului Drăghici pentru şefia AEP a fost retrasă, conducerea PSD preferându-l pe adjunctul Constantin Florin Mituleţu-Buică, numit chiar ieri ca preşedinte.

„Procurorii DNA investighează modul în care PSD a utilizat banii primiți ca subvenție de la bugetul statului prin Autoritatea Electorală Permanentă. 

Dosarul ar fi pornit de la articolele publicate de Newsweek România despre modul în care trezorierul PSD, Mircea Drăghici, ar fi direcționat sume de bani de la partid către o firmă de media controlată de soția sa în județul Argeș.

Drăghici a respins atunci acuzațiile și a cerut publicației Newsweek să șteargă articolul de pe site”, mai arată cei de la G4media.

Directorul Newsweek România, Sabin Orcan, a refuzat să şteargă articolul respectiv de pe site-ul publicaţiei, declarând, scurt: „Nu ştergem nimic”.

Articolul citat poate fi citit integral accesând link-ul de mai jos:

https://www.g4media.ro/a-fost-demis-directul-aep-care-a-initiat-controlul-la-psd-privind-modul-in-care-au-fost-cheltuiti-banii-primiti-ca-subventie.htmlLĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here