Școala canadiană Maple Bear și-a anunțat oficial intrarea pe piața românească, unde plănuiește să dezvolte grădinițe și școli generale, într-un sistem de franciză. Acestea vor putea deveni ulterior licee.

“Căutăm parteneri locali în Europa Centrală și de Est, pentru a ridica școli în România. Școlile noastre au o poziție unică pe piață. Maple Bear se conformează regulamentelor locale și oferă un curriculum caracteristic, pe lângă metodologia canadiană.

Pentru studenți, asta reprezintă numeroase oportunități locale și internaționale”, a declarat Yann Bidan (foto), managerul general al instituţiei de învăţământ canadiene.

Metodologia educației canadiene susține că se concentrează pe „transformarea copiilor în cetățeni globali și pregătirea lor pentru succes”.

Înființat acum 12 ani, Maple Bear este prezent astăzi în 16 țări din lume cu peste 300 de grădinițe, școli elementare și licee, având 35 mii studenți. Afaceristul româno-francez Yann Bidan este cel care a introdus acest concept în Europa de Est.

sursa foto: Maple Bear Canada

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here