Echipa de handbal fete CS Dacia Mioveni 2012 este pe val atunci când vine vorba de transferuri.

Clubul din Mioveni a reuşit să mai obţină semnătura a încă patru jucătoare, toate transferate special pentru întărirea lotului în lupta pentru promovare în primul eşalon, dar a reuşit să obţină şi prelungirea înţelegerilor cu patru jucătoare care făceau deja parte din lot.

Aceasta după ce, cu nici o săptămână în urmă, Dacia Mioveni mai transferase trei jucătoare de valoare, în acelaşi scop, al promovării.

Transferuri noi:

Katarina Tanaskovic, în vârstă de 25 de ani, care va juca pe postul de inter dreapta. Katarina a mai evoluat în Serbia la ZRK Naisa Nis, în perioada 2011-2019, a participat în Challenge Cup, în Cupa EHF. În perioada 2019-2020 a jucat în Spania la WHC Rocca Gran Canaria, unde a participat în Super Cupa Spaniei, în Cupa EHF unde a marcat şi trei goluri şi a jucat şi în turneul de calificare pentru Champions League.

Daria Porohniuc, în vârsă de 19 ani, care vine de la LPS Suceava. Daria va evolua pe postul de inter dreapta. În perioada 2014-2020 a jucat la CSS2 Baia Mare. În sezonul 2018-2019 a făcut parte din echipa divizionară a CS Minaur Baia Mare, iar în sezonul 2019-2020 a jucat în pepiniera lui Minaur, CS Marta Baia Mare.

Cynthia Tomescu are 28 de ani și este un pivot de 1,80 m înălțime.
Cynthia a fost transferată de la Măgura Cisnădie. În anul 2017 a făcut parte
din lotul național al României la Campionatul Mondial din Germania, a jucat în Liga Campionilor cu HCM Baia Mare și în Cupa EHF cu CSM Roman și Măgura Cisnădie.

Iulia Andrei, în vârstă 23 de ani, vine de la CSM Slatina şi are experiență în Liga Națională. Are în palmares mai multe titluri naționale la diferite categorii de junioare. Este medaliată cu aur cu echipa de cadete a României (2011 – Italia) și ca junioară la Campionatul Mondial din Macedonia (2014).

Prelungire contracte:

Alexandra Banciu, Andreea Lipară, Geanina Niţu şi Anisa Şerban.

sursă foto: Mihai Niţoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here